Sandra Ehlers

Utvärdering

Efter två uppvärmningsveckor inför vintern är det dags att utvärdera.

Först och främst: Jag mår så bra! Vem kunde tro att schemalagd träning skulle vara något för en så spontan person?! Har insett att det behövs nu när jag måste finna mig i att närvara på en arbetsplats.

Alla pass har hunnits med utom ett långpass cykling (tidsbrist) och ett benpass. Det senare ställdes in eftersom mitt första sådana lockade fram skadan efter Alperna igen, om än i en mycket mildare form. Efter tre dagar kunde jag cykla dock igen. Idag genomförde jag veckans (enda och) sista benpass, extremt försiktigt (kör bara med kroppen, men nu färre reps och set). Det känns riktigt bra; lagom.

Triceps har börjat visa sig efter att jag testat ett par nya övningar. Kul, men det är ju inte mitt mål att få muskler som syns, utan att de ska vara lämpade för klättring. Nåja. Det känns bra med överkroppsträningen i allmänhet (förväntat eftersom jag har mest rutin här).

Yoga mår jag bra av. Det blir nog ett fast inslag, som jag hoppades.

Magträningen funkar, men söker med ljus och lyfta efter någon övning för sidorna som jag kan lära mig att gilla (för raka finns det flera).

Pull-ups, det går sakta men säkert framåt. Bara att fortsätta så.

Så, det är med en positiv känsla jag nu börjar förbereda mig för en helt ny fas i min träning. Med nyckelord balans.
2008-09-26 22:13.


Kommentarer till blogginlägget