Evely P.

Min sista blogg på funbeat

Nu har jag under några dagar suttit och sparat mina blogginlägg här på bettan. Blogginlägg från en rolig och givande tid och även kommentarerna. Jag minns mina vänner här och så kul vi hade det.

Snart försvinner funbeat och då går det inte att komma tillbaka hit längre, men bloggen har jag kvar i alla fall, och alla kommentarerna. Vissa av bloggarna har jag faktiskt inte sparat men minst 90 % av dem (c:a 150) och alla som det ger något att läsa igen.

Nu är minnena skarpa. Minnen av lopp. Minnen av humor om hur jag fungerar och andra som berättar om sina likheter och olikheter.

Jag är fortfarande inte helt frisk, men jag har mitt pannben kvar, och jag jobbar på att bli frisk. Jag har valt att gå till en funktionsmedicinare för att hitta varför jag har blivit sjuk och hur jag ska kunna bli så frisk ock pigg som just jag kan. Funktionsmedicinare arbetar med livsstil d.v.s. med mat, träning/aktivitet/yoga, sömn och t.ex. med bastu. Allt är individuellt och planeras utifrån testresultat.

Att läsa bloggen har gett mig många funderingar på vad som egentligen hände. Funderingar om vad som kan vara min grundorsak har väckts.

Jag saknar er och jag önskar att funbeat-tiden kunde få vara lite längre, men så är det inte. allt har sin tid.

Mitt starkaste nya intresse är fermentering av mat och dryck. 

Jag saknar er alla. Vill inte nämna någon, bara för att glömma någon annan!

Jag finns på facebook som Eva Djurfeldt

Kramar om er alla massvis med gånger

2020-01-04 18:09.


Kommentarer till blogginlägget


Somewhere somehow some summertime ... Eller nått.
Allt har sin tid.
2020-01-05Det känns så overkligt. Hoppas du hittar en lösning på hälsoproblemen.
Kram från mig.
2020-01-05