En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

Att aldrig bli nöjd

Jag funderar så mycket. Över mig själv. Vem jag är och vem jag vill göra. Jag kan tänka tills det knappt finns nåt kvar och jag har känslor utan uppehåll. Det bara går runt, runt och runt. Och jag får ingen tid att andas, att sortera, att vila. 

Jag var på samtal idag. Det var viktigt och riktigt jävla jobbigt. Jag var helt slut när jag kom hem, att jag sov 2,5 timmar. Sen har jag sökt jobb och druckit pepsi. Kollat utbildningar och tänkt på vad jag ska göra med livet. 

Jag är inte nöjd med den jag är, eller var jag är. Det är visserligen nånting jag kan göra något åt, men jag vet inte riktigt hur jag ska börja. Men jag öppnar upp lite gropar här och var, kanske får jag fäste nånstans. 

Det jag däremot mår dåligt av är alla känslor. Jag har tankar och känslor som exploderar och inte har nånstans att ta vägen. Jag kan komma på mig sig själv med att tänka att jag är värdelös. Jag kan börja gråta inne på toaletten inne hos mina kusiner för att jag känner mig så dålig fastän jag omringad av människor som verkligen tycker om för den jag är. Och jag kan inte parera dom där tankarna, dom där känslorna. Jag har ingen kraft, ingen ork att stå emot. Jag suger åt mig och tillslut grinar jag bara. 

Jag vill så gärna få lugn inombords - men det är stort kaos som jag måste reda ut först. Vet inte var eller hur jag ska börja, men jag vill tro att det löser sig.

Det måste lösa sig. 

2019-09-25 22:43.


Kommentarer till blogginlägget


Hoppas du fick hjälp med strategier på samtalet. Kram 💗
2019-09-26Det finns strategier för sånt, beroende på ens situation och behov. Hoppas du hittar någon som kan hjälpa dig att utveckla spådana strategier, och att träna in dem.
2019-10-27