Mot Drömkroppen

Två pass idag

Igår åt jag ett rejält skrovmål till middag och kom i säng lagom tidigt så idag vaknade jag upp med extremt mycket energi. Det resulterade i två träningstillfällen under dagen vilket får anses vara en bra bedrift. Man får se till att göra något bra av energin när den faktiskt är där och hälsar på haha. Pigg och glad packade jag träningskläder på morgonen och eftersom förmiddagen var lugn på jobbet kunde jag smita lite tidigare och köra ett längre pass på gymet. Där körde jag fokus på överkroppen eftersom jag tänkt springa på kvällen ifall jag fortfarande kände bra energi när jag kom hem. 

Körde dessa övningar: 

Bänkpress 4 x 12

Chips - till fail 

Axelpress med hantlar 4 x 8 (tunga vikter) 

Flyes - 4 x fair (superset mellan axelpressen) 

Biceps curles med stång 3 x 8 (tunga vikter) 

Avslutade med ett pass kettlebells. 

Duschade efter det och gick tillbaka till jobbet. Blev lite eftersvett eftersom jag skyndade mig tillbaka efter mitt lite längre pass. Som tur var förblev det lugnt på jobbet så jag satt och surfade en del på Aftonbladet. Enligt en video på deras webbplats är kortbedrägeri den vanligaste typen av brott i Sverige så jag på lite hur man kan försvåra såna typer av brott. Bland annat såg jag till att köp från mitt Klarnakonto måste verifieras med bankID. Per default är det öppet men det tog bara någon minut att ordna. Sen tog jag del av en del tips som Skatteverket kommit med. Fick även en annons under eftermiddagen om skyddskort mot skimming på Google. Känns typiskt att sånt händer när man läser om ämnet men värt att läsa mer om ;). 

Det trista med att ha lite att göra är att timmarna går så långsamt. Men när klockan slog hemgång tog jag mig hem, snörade skorna direkt och sprang en mil. Tog inte tid eftersom att jag inte ville pusha mig och mina knän men det gick väldigt lätt. 

Hemma efter löpningen lagade jag kyckling med potatis till middag. Unnade mig en klick majonnäs också, haha. Sen la jag mig i soffan och dökollade Netflix. Är rätt sänkt nu så det blir hopp i säng nu när jag postat inlägget. 

Förhoppningsvis kan jag upprepa dagens bedrift. Annars får det bli gym på kvällen iaf. 

2019-09-11 21:42.


Kommentarer till blogginlägget