Mikael Persson

London-pass och simning på Fjärran Höjder

Under London-semestern lyckades jag få till två träningspass. Det första var på fredag kväll och då sprang jag från hotellet i Chiswick centrum till den stora parken en halv km bort där det precis började en festival; Pub in the Park så det var mycket folk på väg dit så jag fick stoltsera med min Vasaloppet 2014 T-tröja för engelsmännen. Sprang två varv i parken som var 2-2,5 km i yttervarv och fick till 56 minuter sammanlagt när jag sprang via Turnham Green-stationen.

Andra passet var före frukost på måndagen ner till Fullers Brewery och längs Thamsen västerut och lite hit och dit till hotellet. Tungt pass och så jäkla ont i höfterna på grund av de stenhårda sängarna på hotellet.

Jag hade helst velat vara med på ett lopp i närheten på söndagen men vi var på festival på lördagen och kom tillbaks kl. 01 och starten var kl.10 så det var inte att tänka på även om jag hade hoppats kunna vara med. 

Igår tisdag orkade jag inte träna efter jobbet. Helt slut. 

Idag onsdag kämpade jag mig till simhallen och plaskade runt 1700-1800 meter så gott jag orkade. Helt slut efter jobb och dåligt med sömn på grund av varmt sovrum.

2019-09-11 16:37.


Kommentarer till blogginlägget