En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

En riktigt seg gubbe

Sommartid innebär som vanligt att jag och Farornas Konung ska springa uppför ett och annat berg. Så vi planerar för några dagar i Lofoten i år igen. Men innan jag ropar hej, hej, hemskt mycket hej åt den strapats som han anser att jag är mogen för i år – en rejäl dagsutflykt som kan bli riktigt tuff – så är det bäst att jag påminner mig själv lite om Englandsresans sista fellrace så att jag inte glömmer hur brutalt det kan vara. Antagligen har jag redan börjat glömma.

Inför årets fellrunningtour hade jag och Faran filmkväll. Skräckfilm. En film som guidade oss igenom en stor del av The Old man of Coniston fellrace, fast även om det var ruggigt som få så tror jag inte att det gick att förstå hur brutalt det var. Visst såg det brant ut, visst blev jag skräckslagen. Men det gick inte riktigt att förstå.

Så vi lämnade Alan Banks trakter och kryssade vidare mot Lake District. Jäklar, så vackert! Jag blev otroligt inspirerad. Jäklar, så mycket berg. Jag blev otroligt skräckslagen. Coniston är en väldigt söt och trevlig liten by, vackert inramad av bergstopparna. Av The Old man of Coniston. Berget tornar upp sig över byn, syns överallt som en påminnelse om att don’t try this at home.

Nå, nu var jag inte hemma så efter sedvanlig pubuppladdning och sömn hängde vi på låset för att anmäla oss och belönades med nummer 1 och 2. Ett gott omen! Vi pratade med funktionärer och jag började känna mig mer och mer darrig. Farornas Konung påminde mig om mitt mantra, att man ska bli trött och man ska ta ut sig. Det är det som är meningen. Jodå, utmattad skulle jag bli. Jag förstod bara inte hur utmattad.

Fortsättning följer på: https://baddaren.wordpress.com/2019/07/02/en-rikti...

2019-07-02 20:46.


Kommentarer till blogginlägget


Huva! Men stark prestation igen, grattis!
Tror jag snarare skulle vilja GÅ i ett par dagar på det där stället.
2019-07-03Tack! Jättefin miljö så kan helt klart vara värt att promenera i trakten. Inte lika kul att gå uppför annat berg dagen efter. Var minst sagt trög i benen :). Och nu väntar Lofoten ...
2019-07-11