En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

Självdisciplin och beslutsångest

Det är något typiskt över att när passet på yogaschemar är "For Selfdiscipline" då skippar jag det, OCH mitt tänkta löppass.

Det var lördag igår. På lördagar hålls lördagsträning. Då händer det att jag får följa med Lillan på det skojiga lördagspasset som kan innehålla alla överraskningar.

Egentligen är det såklart mest jag som vill dit, men om inte Lillan vill så  .... Nu tänkte jag att om jag var uppe i tid hann jag med yoga först, rentav det lilla löppasset. 3*7 min. Och så väcka Lillan, frukost och iväg. Teorin alltså.

Att leta efter dagens pass på Youtube har sina risker. Man kan t ex hitta 

Intressanta karatevideos

CobraKai-klipp

GoT-klipp

Intressanta såväl som dumma analyser av CK och GoT

Historiska dokumentärer

Detta kallas för en tidssänka, timesink. Plötsligt har den sugit i sig en kvart, en halvtimme, timme ...

Dagens pass är "Yoga For Selfdiscipline" och extra långt, 46 minuter eller så. Jag sätter igång det, och börjar, men kan inte engagera mig alls, tittar på klockan, åtta, stänger av det och fixar Lillans kaffe för första väckning och säger att om hon vill träna idag så ska vi ha frukost ganska snart. Lillan VET inte om hon vill träna och vare det mig fjärran att tvinga henne, men jag vill gärna veta vilket. Träna, så äter vi frukost och gör oss klara, inte träna så yogar jag ooch springer, före frukost, nu är jag i ett limbo av någon annans beslutsångest. Jag har inte självdisciplin nog att börja yoga medan jag väntar på att hon ska bestämma sig.

Resultat vi äter frukost så småningom, och dagen ägnas åt mer Youtube och att permutera tvätten.

2019-05-05 10:25.


Kommentarer till blogginlägget


Haha...! Tidssänka. Det var ett bra ord! Det där slukhålet hamnar man förvisso i, emellanåt. Och jag lär mig alltid så många nya ord av att läsa dina roliga och intressanta bloggar. Som... permutera... Puh! För övrigt så tycker jag att du verkar ha grym självdisciplin på träningsfronten samt i övrigt.
2019-05-05
2019-05-05Bra blogg.
2019-05-05Tack!
Permutera kommer här från FlyLady som tycker att man ska permutera tvätten en, eller tre, ggr om dagen, eller "a washload a day, keeps Mount Washmore away!"
2019-05-05