Amelia Martin

Update inom min träning

Jag har på dem senaste veckorna försökt att hålla mig till mitt tränings schema. Det har gått bra till viss del, men  plugget har varit lite i vägen. Annars har jag försökt att hålla mig till mitt pass som jag satt upp i mitt första blogginlägg.

Under påsklovet så har jag kört ett medelintensiv/högintensiv pass med att jag har varit ute och sprungit eller tagit en rask promenad. Jag har under sportlovet varit i Norrland och har haft möjligheten att vara ute och röra mig i naturen mycket. Jag bestämde mig för att träna en gång varje dag med att jag skulle kunna släppa min konstanta stress som jag har inom skolan. Stressen som jag går igenom min skoltid påverkar min kropp mycket fysiskt och min psykiska hälsa. Genom att jag befann mig ute i naturen varje dag så ledde de till en stillsam frid inom mig.Jag hittade som ett lugn och en förfriskning mot min kropp att komma ut och andas ut den friska luften. 

Jag bestämde mig för att använda mig av en variation av medelintensiv/högintensiv pass utifrån hur mitt psykiska mående låg till och för att det skulle bli som variation att vila och satsa lite mer.

2019-04-24 17:40.


Kommentarer till blogginlägget

Arkiv