Anna Karin D

Thank God it's Thursday...

...och det är arbetsveckans sista dag för mig. Och det är så skönt, så härligt, så gott att veta att jag har tre dagar utan ronder, rollatorer och brutna lemmar framför mig. Frihet! Leve den! Smiley

Nu har jag kommit hem ifrån intervallträningspasset med klubben på ip, ja det var ett tag sedan faktiskt. den genomgångna träningen bidrar lite till den lätta euforin (ni minns drogsnacket...?).
Jag är gammal, sjuk, rosslig, ful, trött som ett ålderdomshem och nedstämd och på ett #¤&"!!! humör när jag går dit, men sedan, redan under uppvärmningen (extra snabb och snackig idag) börjar eländeskänslorna släppa.
Intervallerna var förvisso grymt jobbiga, de fyra första gick väl ok, men de sista...då började stil, tempo, konsekvens och disciplin falera rejält.

Trötta muskler ger pigg hjärna.
En välbehövlig avslutning på en riktig gnällspiksvecka.
Jag är på banan igen.
Och jag sk-r i att jag är för gammal för sånt här, för det stämmer ju inte...
Åldersnoja? Vem? Jag?

Smiley
2008-09-04 20:53.


Kommentarer till blogginlägget


Äsch, inte har du åldersnoja, du har prestationsnoja, en som egentligen inte är på riktigt utan bara klädsam! ;-) Trevligt att jogga upp med dig idag, varven försvann ju utan att vi tänkte på det. Du för jogga upp med alla killarna nästa gång, snackigare än de får man leta efter. Då kommer varven att försvinna ännu mer. :-)
2008-09-04