Anna Karin D

drog

Idag funderar jag över varför jag skriver. Kan kanske läsa det någon gång om någon månad. För att minnas vad jag gjorde och kände i början av september.
Förmodligen detsamma som jag gör och känner i början av oktober. Och november, december, mars etc etc.
Det blir ju en slags halvprivat dagbok, jag märker att någon läser ibland, men inte alltid.
Ändå skriver jag, för jag gillar att skriva. På något sätt gillar jag det, och jag märker att det inte blir bara om min träning.

Känner mej totalt humorlös idag. Tummen ner, depp, urk och blä. Utan orsak. Men jobbet är så förb..tråkigt och maten jag lagar så fantasilös och lampor sätter inte upp sej själv och tvättstugan suger. Och yngstesonen har spritt ut nån slags jultidningspapper exakt överallt.
Håret är risigt och jag har satt på mig en brun tröja, vilket jag passar dåligt i.

Springandet ja. Ganska ofta, för att inte säja oftast, springer jag för att själen ska må bra. Jag får en kick, blir lite snällare ett tag, ser lite mer ljust på saker och ting.
Min lilla drog.

Men idag har jag inte gjort något i den vägen. Kroppen fullkomligt vrålar i mitt öra att jag ska vila. Då är det faktiskt bara att lyda.
Deppa ihop, hasa runt och käka mackor.
2008-09-03 19:17.


Kommentarer till blogginlägget


Psst: med bloggrubriken "droger" gissar jag i alla fall att det är fler än jag som lite lätt bekymrat kollar in vad det hela handlar om..... Eller så är det bara en släng av kvällstidningssyndromet, man kanske skulle pröva rubriken "SEX" om man känner för att dra uppmärksamheten till sin blogg? :-) Hur som helst, både humor och humör återvänder förhoppningsvis inom kort - ägnar mig själv åt att samla krafter idag, med gott samvete!
2008-09-03Kerstin E: helt rätt, det var min tanke. Tänkte - vad ska jag skriva för väcka uppmärksamhet...
Det var en liten fint, ett litet experiment. Skriver man "tråkig onsdag" läser ingen...
Tack för uppmuntran!
2008-09-03Ha ha, och jag tolkade drog som drog som av draga. Tänkte att du drog runt hela klubben på intervallträningen eller nåt! :-)

I övrigt verkar du vara som alla oss andra. Man blir trött ibland. Arg ibland. Ledsen ibland. Galen ibland. Ful ibland. Men också... Glad ibland, snygg ibland osv osv. :-)
2008-09-04