Mot Drömkroppen

Långsam återhämtning och framtidens gym

Här sitter jag och väntar på att kycklingen ska bli färdig i ugnen. Idag blir det en riktig gym klassiker, kyckling, potatis, broccoli och majonäs. Den ska avnjutas till en iskall Nocco ;) Sen bär det av till gymet för styrketräning och rehab för benet, inget är nån favorit hos mig. Helst av allt vill jag kombinera styrka med funktionell träning men man bli väldigt begränsad när man är skadad. Benet har iaf läkt bra och det känns inte lika ömt längre. Här är den stora risken att man börjar pusha för tidigt igen för att det känns bra, men jag får vara noga med att vänta ut hela rehabtiden. Det tar ungefär 6 veckor så det blir ett tag till innan jag kan träna som jag vill. 

Jag får hålla mig borta från löparbanan den närmsta framtiden. 

Läste en rolig grej på jobbet idag. Tydligen kan man sätta in ett chip i handen som man kan använda istället för gymkort. Haha, det skulle vara något för mig som alltid glömmer mitt gymkort ;) Men för att va seriöst så känns det faktiskt riktigt spännande. I artikeln ger de SATS som exempel, vilket passar mig bra, men det borde funka på andra kedjor också. Och det är säkert inte omöjligt att det funkar att använda på moderna maskiner som också funkar med korten. Jag ska höra efter på mitt center och försöka klura ut vad som gäller. Det känns som ett intressant koncept som tilltalar mig. 

Ikväll ska jag fila på ett upplägg för mitt kostschema framöver. Ketodieten ska vi riktigt kul att testa. Jag fick lära mig att keto tydligen ska det vara hemlighetens bakom Halle Berrys icke åldrande, så ytterligare en anledning att testa på :) 

Det får vara allt skrivande idag. Nu hoppas jag på ett bra pass. 

2019-02-19 18:05.


Kommentarer till blogginlägget


Kan chippet fylla i min träningsdagbok också?
Tycker det är så meckigt att komma ihåg övningar, vikter och reps ...
Allra helst så talar den om vilken övning jag ska göra och rekommenderar en vikt och antal reps ... En digital pt?
2019-02-20Det är mer än jag vet haha, men det vore fantastiskt ifall det skulle funka. Det verkar finnas en del roliga funktioner men jag ska luska mer.
2019-02-21