En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

På väg tillbaka

Jag hann precis tänka att det var så skönt att vara i gång med träningen på riktigt, att jag inlett januari riktigt bra och att jag hade en bra plan för hur jag skulle fortsätta att utveckla min löpning och förbereda mig för först kullarna i England och så småningom ytterligare ett maraton i Frankfurt. Så blev jag sjuk. Rejält jäkla däckad i influensa.

Den stora skillnaden mellan influensa och förkylning – förutom att man liksom känner sig halvdöd och inte tror att man nån gång kommer att bli frisk när flunsan river i en – är att när man är förkyld så går det ändå att i lugn takt hålla skalle och kropp alert. Promenera lite lagom, kanske ta några skridskoskär, jobba lite lagom så länge man håller bacillerna borta från andra. Den som har influensa kan inte göra så mycket annat än förflytta sig mellan soffan och sängen, ge upp idén med att försöka läsa längre än en kvart eftersom skallen inte orkar och i övrigt mest hosta sönder sig själv.

Fortsättning följer på: https://baddaren.wordpress.com/2019/02/15/pa-vag-t...

2019-02-15 16:22.


Kommentarer till blogginlägget


Du kommer nog ganska snabbt igen om du är lydig och skyndar långsamt. Benen har blivit toppade i alla fall.
2019-02-15Jag hoppas det. Benen är väldigt tröga men nu är jag iaf tillräckligt frisk för att ha kunnat få kroppen lite tillfixad hos naprapaten så det blir nog bra om jag kan nöta vidare i lugn och ro.
2019-02-15