Anders S

Ett inställt Skatåsgenrep...

är också ett Skatåsgenrep.

Det var bestämt att jag endast skulle spela en biroll i lördagkvällens drama som gick i kräftans tecken. Kanske "statist" ännu bättre beskriver min tänkta instats.

Ingen alkohol att tala om, kanske ett par folköl på sin höjd, tidig sänggång och ABSOLUT inga cigariller.

Plötsligt är det helt ändrade förutsättningar. Nu vill man ha mig i en av de bärande rollerna vilket givetvis innebär en helt annan alkoholkonsumtion, gitarr och sång in på småtimmarna underhållande sällskapet med cigariller i båda mungiporna. "Sjuttonde balladen" framförs i total distanslöshet. "Hit the road Jack" överraskade med att bli en kanon, vet fortfarande inte om det var jag eller sällskapet som inte var med på noterna.

Jaja, vad gör man. Det är lättare sagt än gjort att bara tacka nej för att man har "andra planer". En sån här roll får man bara EN gång i månaden.

Lite heder i behåll har jag eftersom jag vägrade spela "Stairwa to heaven" trots att en grannfru upprepade önskemålet i snitt varje kvart hela kvällen.

Aalborgs fina porse och skräpwhisky kan ju inte stå och samla damm utan fram med skiten och bjud hela grannskapet. Allt fanns i denna fars som avslutades med dans och pågick till fyrasnåret på morgonen.

Nä så Skatsågenrep var inte direkt aktuellt, och det var nog ett klokt beslut.
även on det hade varit varit kul att sticka ut i Solvikingarnas klubbstuga genom att lukta Cortez och blomsnaps istället för svett och liniment.
"Det skall lukta herre", brukade min morfar säga när han gick omkring med en cigarr genom rummen på julaftons morgon.Nej, riktigt så här bra var det inte. Vi gick ifrån ganska hyfsat, men hade svårt att somna eftersom det var ett herrans liv på gården. Vaknade nykter, men långt ifrån utsövd klockan åtta då jag drack bara några folköl och ett par snapsar, men tog beslutet att inte springa redan igår eftermiddag eftersom förkylningen inte hade släppt helt

...men när det kommer till spritsorter, låttitlar och cigarillmärken så har jag hållt mig till sanningen.

Smiley
2008-08-31 22:03.


Kommentarer till blogginlägget


Du behöver uppenbarligen mer träning inför Marathon du Médoc nästa år! :-)
2008-08-31Vi kämpade tappert utan dig. Men det hade onekligen varit en höjdare att ha en lätt whiskyhes och gitarrspelande Anders vid varvningen och målgången. Något för kommande lopp kanske?
2008-09-01Demian sammanfattar det bra:

"Dåligt rykte, dålig stil - en dålig ursäkt för ett dåligt liv / Dåligt omdöme, dålig lön, dåliga nerver i den här dåliga miljön / Det blir dåliga odds och ett jävla dåligt stöd / Man får vara glad att man inte är döööööd"

Skål!
2008-09-02