En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

Strömmande yoga

Jag fick för mig att följa en serie yogapass på Yotube. Där finns massor med pass av olika slag, för styrka, rörlighet, avslappnin ... Hittade t o m min kära gamla, saknade, typiska karateuppvärmning som vi gjorde i lite olika variationer i början av nästan varje pass.

Det finns alltid vissa problem med att träna efter videos, en del liknar dem när man tränar för instruktör, man ser henne/honom inte hela tiden. Folk i vägen, eller om man ska vända sig bort, eller rentav blunda. Paddans skärm är inte så stor och det gäller att kunna ställa upp den på ett smart sätt. 

Andra pratar för mycket, mer sällsynt för lite.

Allra konstigast blir det dock när rösten säger "... andas ut och sträck långsamt, långsaamt upp armarna och  håll och ...." 

Där sitter eller står jag med armarna i vädret och väntar på tillstånd att andas in (eller ut) ...och jag har slut på luft att trycka ut ... "Tufft det här passet, stark instruktör" ... tills jag inser att det är streamingen som hakat upp sig och videon fryst.

2019-02-14 12:44.


Kommentarer till blogginlägget


Hehe! Nej, glöm bara inte bort att andas in, också! Det finns många bra yogafilmer - och filmer med annan sorts träning, också - som man kan hitta på Internet. Det är fint...
2019-02-14Det är samma sak om hon säger andas in, ett långt djupt andetag ... och så fryser videon. En gång hände det när jag stod och balanserade på ett ben :)
2019-02-15:-)
2019-02-15