Notarius Publicus

Sveriges bästa betting sidor - 2019

När den nya svenska spellagen började gälla den första januari var det många spelsajter som föll bort. Det är nämligen långt ifrån alla verksamma speloperatörer som skaffat en svensk spellicens. Men som tur är finns de ledande bettingsidorna fortfarande kvar, och för svenskar som gillar att spela finns det knappast någon brist på bra bettingsajter.

Så hittar du bra och säkra betting sidor

Du behöver inte göra mycket mer än att slå på tv:n, eller läsa nyheter på nätet, för att förstå hur många spelsajter det finns i Sverige. Det är många speloperatörer som vill ha en del av kakan och därför finns det många bettingsidor att välja på. I grund och botten är bettingsajterna väldigt lika, men det finns skillnader som har betydelse när du väljer vilken sajt du ska spela hos.

Så hur hittar du rätt bettingsajt för dig? Det finns många saker att ta hänsyn till men först och främst ska du se till att du spelar hos säkra sajter som har svensk spellicens. Du hittar alla licenserade spelbolag på Spelinspektionens hemsida, men vill du göra det enkelt för dig kan du ta hjälp av ledande expertsajter som bedrageri.info istället. De här expertsajterna granskar olika bettingsidor och jämför dem med varandra, så du slipper lägga tid på tråkig research och oroa dig över säkerhet. Istället kan du jämföra bonusar, sportutbud och odds hos bettingsajter som du vet är trygga att spela hos.

Vilka är de bästa betting sidorna just nu?

Tar du hjälp av expertsajter märker du snabbt att många varumärken är återkommande. Det beror på att det bara finns en handfull svenska bettingsidor som är riktigt bra. Här är tre av de bästa bettingsidorna just nu.

Unibet

Unibet har funnits sedan 1997 och erbjuder spel på 35 olika sporter och mer än 50 000 olika spelmarknader. Sajten har svensk spellicens och många certifieringar från organisationer som jobbar för säkert spel och ansvarsfullt spelande.

Unibet har ett stilrent användargränssnitt som gör det lätt att se vilka sporter och kampanjer som finns tillgängliga just nu. Här finns även fantastisk livebetting och Unibet var en av de första bettingsidorna som erbjöd streaming på sina livespel.

Unibet har till och med ett community där du kan följa vad som händer i sportvärlden och på sajten samtidigt som du får speltips och råd av andra spelare. Sedan får vi heller inte glömma att den här speloperatören ger alla nya spelare 200% bonus.

Betsson 

Betsson har funnits sedan 2001 och erbjuder mer eller mindre samma funktionalitet och spelutbud som Unibet.

Hos Betsson kan du oddsa i 30 olika kategorier och på mer än 50 000 olika spelmarknader. Precis som Unibet erbjuder Betsson riktigt bra livebetting och du kan naturligtvis livestreama matcherna du spelar på också.

Vidare finns det en intressant sportblogg på sajten och en sektion där du kan lära dig att spela helt riskfritt. Sist men inte minst knyter Betsson ihop säcken med spännande kampanjer och dygnetruntöppen support som du ringer in till helt gratis.

NordicBet

NordicBet är en bettingsajt som ingår i The Betsson Group. Du kan alltså förvänta dig samma höga kvalitet som hos Betsson, men skillnaden är att NordicBet är skräddarsydd för skandinaviska spelare.

Sajten har mer eller mindre samma spelutbud som hos Betsson, och lika bra livestreaming och livebetting. Här finns 36 olika spelkategorier och mer än 40 000 olika marknader att oddsa på. Och letar du efter bra bonusar har du verkligen hamnat rätt eftersom NordicBet ger alla nya spelare 2 500 kronor bonus och ett gratisspel värt 100 kronor.

Avslutningsvis har NordicBet en app som gör spelupplevelsen fenomenal i mobilen, och du kan dessutom swisha över pengar när du vill spela. Som svensk spelare har NordicBet alltså alla funktioner du behöver, och temat är såklart mitt i prick.

2019-02-10 21:07.


Kommentarer till blogginlägget

Arkiv