Rolf Källström

Ny favorti på F&S och kanske Stockhomsmaran i år

Riktig skönt att få slänga en boll på pricken i mitten och sedan få tillbaka den jättetunga bollen och i ren självbevarelse fånga den innan den knockar mig. Och det ska vara riktigt bra träning. Det tror jag på. Annars gillar jag inte bollar och bollar gillar inte mig. Men detta funkar. 

Jag har haft ett långt uppehåll från att träna på gym. Men nu är jag hel och frisk och  taggad till tusen. För just i år är det extra viktigt för mig att komma i god form eftersom jag ska lägga ännu ett årtionde bakom mig. Jag vill vara en vältränad gammal man (gubbe).

Jag står i valet och kvalet till att anmäla mig till årets Stockholmsmara. Det var ett tag sedan. Jag vill göra det igen, gillar det bäst när det är soligt och några grader över tjugo. Varmt, svettigt och skönt vill jag ha det.

2019-02-03 08:42.


Kommentarer till blogginlägget


Hej! Long time no see....
Ja, just i år får vi jobba på att gå in i nästa fas med rak rygg (och fina muskler....). Nu kör vi!
2019-02-03Tack, ska jobba med ryggen och musklerna. Och löpsteget. Vill springa ett par marathon till. Det är ju så roligt.
2019-02-03Rebounder kallas denna grej tydligen och jag instämmer det är en bra grej😁
Jag har letat högt och lågt efter övningar dock. Utfall och kast, kast lång ifrån och nära, kast med boll bakom huvudet, enarmskast och kast liggandes har jag hittat men inte så mycket mer..
2019-02-10Hej Maria. Kast bakom huvudet är min favorit. Känns riktigt bra :-) Och skön uppvärmning
2019-02-10Hej hej🙂
Tycker också om den men också träning för magen. Jag gillar att grotta ner mig så jag har verkligen försökt lära mig hur man gör och vad man kan göra.
En Rebounder ska du kunna ställa in till exempel, alltså beroende på vad du ska göra osv.😊
2019-02-11