FunBeat Tipsar

Aktivera dina kollegor !!!

Vi hjälper din arbetsplats att komma igång och få en friskare personal och mer motiverade kollegor, som presterar bättre. Aktivitetsutmaningar ger inte bara gladare och friskare medarbetare, utan bidrar också till välmående och ett socialt och positivt arbetsklimat och det är ett hälsosamt sätt att ha kul tillsammans. Gemensamma utmaningar har visat sig vara ett effektivt sätt att aktivera anställda och uppmuntrar till social interaktion.

Vi erbjuder unika företagsutmaningar genom paceUP! – skapa en eller flera slutna grupper där du och dina kollegor kan logga era aktiviteter och utmana varandra och er själva. Grupperna baseras på paceUP!s unika poängsystem där alla sorters aktiviteter kan loggas. PaceUP!-poängen kan sedan omvandlas och användas till olika typer av belöningar, priser eller donationer.

Genom funktioner som kommentarer, ’likes’ och push-meddelanden blir appen en social plattform för de anställda. Ett forum som skapar interaktion och gemenskap, där användarna kan hålla sig motiverade och aktiva genom att tävla mot varandra och sig själva. Ett webbaserat admingränssnitt tillhandahålls för att hantera funktionalitet och följa upp resultaten.

Låter det intressant – kolla in http://paceup.se/foretagsutmaning/ eller skicka ett mail till Supporten på support@funbeat.se

Partners  

                         

2019-01-19 18:24.


Kommentarer till blogginlägget

Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.