Anna Karin D

Galenskap??

Regn, sol och så regn igen. Intervallträning på ip med klubben. Jag är usel! Verkligen sådär riktigt präktigt usel är jag på att springa fort. Har harvat 200ingar ett halvår och kommit upp i nån slags "lite-snabbare-än-jogging-tempo". Nu var det dags för mig att lägga på 100 meter...jag blev darrig i magen av bara tanken.
Som om det spelade någon roll! Som om det vore på blodigt allvar! Som om jag trodde att jag skulle.....ja, vaddå egentligen?
Bevisa nåt kanske? Jag, faktiskt äldst av tjejerna där.

Det är något mystiskt med mina muskler. Jag blir inte speciellt andfådd. Återhämtar mej på nolltid. Men det är STÖRT OMÖJLIGT att springa fortare....jag blev lite ilsken...

Helt plötsligt känns detta som dagens I-landsproblem!

Jag har ju inte ens planer på att springa nåt banlopp, och det existerar inte i sinnevärlden att jag skulle hamna på nån framskjutande placering. Så det spelar ju ingen roll..

Med ens har jag lugnat ner mig. Mår bra! Ska tävla på lördag (10km) och jag ska inte alls vara nervös utan lugn och fin och lagom taggad...(intalar jag mig).

Och så är det ju så förbaskat kul att träna tillsammans med de här människorna.
2008-08-28 20:36.


Kommentarer till blogginlägget


Det är kul att träna med dig med! I torsdags var vi båda outsiders i det allmänna träningsvimlet, med egna upplägg båda två. Hoppas du får en lugn och trevlig resa i morgon! Vi kommer dit och hejar!
2008-08-29