Anna Karin D

Har kommit på...

Jag är rätt säker på att ingen läser det jag "bloggar", så i princip kan jag ju skriva hur privat som helst...
Men ändå finns ju vetskapen om att någon KAN råka slinta fel med muspekaren. Och faktiskt råka läsa...rätt spännande!

Det regnar över mitt landskap idag, tätt, grått, vått. Passande nog har jag tvättstugan i kväll och hasar runt i säckiga brallor och ful tröja (olivgrön plysch!!!!) och har totalt gett upp tanken på att ge mig av till gymet. Tänker på det där jag läste om hur viktig vilan är. Tar det till mig.
För IMORGON... ska jag träna. Och på söndag ska jag faktiskt tävla också, det var några veckor sen sist. Jag är riktigt taggad. Brukar vara det ända tills några timmar före stärtskottet, då blir jag fruktansvärt nervös, darrig, känner mig sjuk, lungsiktig, astmatisk och illamående.

Helt löjligt, jag är medelålders på motionsnivå. Varför är jag så stressad? Tror det är en betingad reflex från förr, då det verkligen gällde.

Mitt mål nu, tror jag, om jag nu ska ha ett, är att komma ifrån den här rent patetiska stressreaktionen. Måste utforma en strategi.
Plocka ner det hela på jorden. (Det gör verbalt, hela tiden. Det blir tjatigt för min omgivning med detta ältande om hur lätt jag tar på resultat och tider.)

Men min kropp har inte fattat galoppen. För den är det liv eller död, full strid..!
Jag ska lura ut en omprogrammeringsplan.
2008-08-27 18:21.


Kommentarer till blogginlägget


*läst* :-)
2008-08-27Läst och vill veta mer :)
2008-08-27Men träningen ser bra ut.... vidta extrema förkylningsåtgärder bra och bli av med den.... :)
2008-08-27