Iver B

Dag 24 till 30

Dag 24: Sista veckan! Jag vaknade kl 6:30 och åt en stor frukost igen! Jag joggade till tunnelbanan och det tog bara 14 minuter! (Jag tappade andan några gånger som vanligt, men jag är fortfarande ganska stolt över mig själv. Jag joggade hem utan mina vänner och det tog 16 minuter.

Dag 25: Idag var nästan exakt samma sak som igår, fast jag gick ut med mina vänner efter skolan och vi körde Fortnite IRL som är ett version av spelet fast i verkligheten. Du kanske har hört det för ut.

Dag 26: Jag gick inte till skolan idag. Jag uppdaterade mitt amerikanska pass. Det tog ungefär hela dagen, så jag gjorde inte så mycket idag.

Dag 27: Jag vaknade, duschade, åt en macka och stack till skolan. Eftersom jag har sprungit nästan varje skoldag känns det som min kondition blir lite bättre och bättre. Efter skolan joggade jag tillbaka till tunnelbanan och sen gick jag resten av vägen hem.

Dag: 28 Sista skoldagen där jag har den här uppgiften! Det har varit en ganska komplicerad månad fast det jag gjorde var att jag vaknade kl 10:00 och sprang mitt bästa till tunnelbanan. Det tog 13 minuter och 40 sekunder, alltså, det bästa jag har gjort tills nu. Jag åt lunchen i skolan med mina vänner innan våra lektionerna har börjat. Efter skolan sprang jag hem. Det har varit en konstig månad.

Dag 29: Jag satt hemma hela dagen och körde dator spel på min dator. Ingenting intressant.

Dag 30: Jag har läst igenom allt som jag gjorde och det känns faktiskt bättre för mig innan jag gjorde den här 30 dagars övning. 

JAG GJORDE INTE DOM HÄR ÖVNINGAR UNDER HÖSTLOVET, FAST DAGARNA FÖRSÄTTER EFTERÅT.

2018-11-21 12:06.


Kommentarer till blogginlägget

Arkiv