Iver B

Dag 17 till 23

Dag 17: Jag vaknade ca 7:00 och åt inte frukost igen. Jag joggade till tunnelbanan som vanligt och det tog 17 minuter. (Jag hämtade andan runt 3 gånger.) Skol lunchen var inte bra ingen så jag åt ingenting för hela dagen. Jag joggade till tunnelbanan och det tog 20 minuter. Hade inte så mycket energi idag. När jag kom hem åt jag Sushi med min familj.

Dag 18: Jag gillade inte alls igår, så jag vaknade tidigt (6:30) och åt en stor frukost som hade orange juice, våfflor, och en tomat smörgås. Allting smakade jätte bra! Jag stack till tunnelbanan och det tog bara 14 minuter! (Hämtade andan bara en eller två gånger!) Efter skolan slutade gick jag till tandläkaren i bilen med min pappa så jag gjorde inte något intressant efteråt.

Dag 19: Idag var jag nästan försenad till skolan. Så min pappa körde mig till skolan. Men efter skolan sprang jag hem och det tog bara 16 minuter. (Jag hämtade andan några gånger så klart.)

Dag 20: Idag vaknade jag på tid! (Kl 07.00) Jag åt flingor med mjölk och joggade till tunnelbanan som vanligt. Jag kommer inte exakt ihåg hur lång tid det tog fast det var helt okej antar jag. Efter skolan gick jag hem bara.

Dag 21: Jag vaknade ca 6.50 utan larmet på mobilen. Jag märkte då att det var Fredag och jag sövde lite mer. Jag vaknade kl 11.25 och jag började kl 12.05. Jag joggade till tunnelbanan som jag brukade göra och träffade en god vän på vägen, så jag gick resten av vägen till tunnelbanan. Efter skolan gick jag hem med mina vänner igen.

Dag 22: Helg! Gjorde inte så mycket idag.

Dag 23: Villade tills Måndag

2018-11-21 12:05.


Kommentarer till blogginlägget

Arkiv