Iver B

Dagar 8 till 16

Dag 8: En helt ny vecka! Måndag, jag vaknade ca 7:15 och åt en rostad smörgås med tomat. Sedan tog jag mig till tunnelbanan, och det tog ca 15 minuter. (Jag hämtade andan bara en gång!), på vägen hem tog det 16 minuter, och jag hämtade andan runt 2 gånger.

Dag 9: Jag vaknade ca 7:00. Jag åt samma smörgåsen som igår. Efter det tog jag mig till tunnelbanan och det tog mig ca 15 - 16 minuter (jag hämtade andan runt 2 gånger igen.) På vägen hem tog det mig ca 15 minuter jag hämtade andan runt 1 gång men jag joggade lät istället för att springa eftersom jag märkte att det är ganska konstigt att en helt random kille som jag bara springer i tunnelbanan med folk överallt.

Dag 10:  Jag hade en fusk dag idag. Jag vaknade ca 6.30, tog en dusch och sprang inte till tunnelbanan alls. Jag gick bara ditt och lyssnade på musik. Efteråt drack jag tyvärr en coca cola. Jag ska göra mitt absolut bäst att sluta med det helt och hållet, fast det gick ganska bra för ungefär mer än en vecka.

Dag 11:  Jag vaknade 7:05 till 7:10. Jag åt smörgås med ost. Idag tog det bara 14 minuter att springa till tunnelbanan. (Jag hämtade andan runt 2 gånger, på vägen hem tog det ca 17 minuter. Jag hämtade andan runt 3 gånger men jag sprang med en kompis och vi hade ungefär samma takt. Det har inte varit så lätt att springa varje dag.

Dag 14: Jag vaknade runt kl 10.00 och åt inte frukost. Jag var hemma för ungefär en timme och satt och pratade på mobilen. Jag gick till tunnelbanan idag och var glad att det var fredag! På vägen hem gick jag med mina kompisar. Jag märkte att det var en ganska långsam dag.

Dag 15: Idag var jag väldigt lat! Jag vaknade ca 14:00 och gick inte ut alls. Jag åt lite snacks som chips och hade en stor fusk dag igen. 

Dag 16: Villade mig och väntade för måndag.

2018-11-21 09:03.


Kommentarer till blogginlägget

Arkiv