Iver B

Mina första 7 Dagar (Från förre månaden)

Dag 1: Jag vaknade klockan 7. Jag åt en smörgås med skinka som pålägg duschade och började min dagliga rutin. På vägen dit tog det 16 minuter (Jag var tvungen att hämta andan 3 gånger genom att gå i långsam takt), på vägen hem tog det 18 minuter (Jag var lite trött efter skolan och var tvungen att hämta andan 5 gånger) 

Dag 2: Jag vaknade klockan 7 igen. Jag åt en smörgås med skinka som pålägg och på började min dagliga träning. På vägen dit tog det 16 minuter (jag hämtade andan ca 2 gånger), på vägen hem tog det 19 minuter (Skol lunchen var dålig och slutet av dagen så hade jag lite energi för att springa.

Dag 3: Jag vaknade klockan 7 som vanligt. Jag åt en smörgås med skinka jag duschade och på började min dag. På vägen till tunnelbanan tog det 17 minuter (jag hämtade andan ca 2 gånger), På vägen hem tog det 16 minuter hämta andan ca 2 gånger.

Dag 4: Jag vaknade klockan 7:30 snooza försov mig lite. duschade tog en banan och tog mig till tunnel banan. På vägen dit tog det 18 minuter (jag hämtade andan ca 3 gånger), på vägen hem tog det 17 minuter hämtade andan ca 2 gånger. Efter skolan gick jag ut med mina vänner och körde fotboll med dom.

Dag 5: Jag vaknade klockan 7:10. Jag åt fil med flingor villade till klockan 10 tog gårdagens mat och började ta mig till skolan ca 11:00 . På vägen till tunnelbanan tog det 15 minuter (jag hämtade andan ca 2 gånger kände mig piggare idag) på vägen hem tog det ca 17 min eftersom jag gick hem med mina vänner.

Dag 6: Äntligen Lördag! Under helgen villade mina muskler för mycket träning kan leda till överbelastning.

Dag 7: Villade mig tills på Måndag.

2018-11-21 09:01.


Kommentarer till blogginlägget

Arkiv