FunBeat Tipsar

En snygg och modern app som gör det kul att logga sin träning!

paceUP! är en nyutvecklad svensk träningsapp med tusentals användare som loggar och sedan ’gamifierar’ all typ av idrottsaktivitet – för att göra träningen roligare!

paceUP! vänder sig till alla typer av användare, från de som vill hitta motivation till att komma igång, till de som tränar ofta och mycket. Genom att fördela ett rättvist antal ansträngningspoäng kan man som användare av paceUP! jämföra sig med andra på ett roligt sätt, oavsett vilken aktivitet som utförts. All typ av träning kan loggas - löpning, cykel, promenader, kampsport eller yoga. Det är bara fantasin som sätter gränsen. Användarna kan också tävla mot varandra i ett kul ligasystem eller utmana kompisar genom att skapa egna slutna grupper.

’UP! International’ driver utvecklingsarbetet och grundades av Jonathan Kimber och Mathias Ericsson i mitten av 2016. paceUP! finns sedan februari i år att ladda ner gratis på både AppStore och på Google Play. 'UP! International' äger sedan maj 2018 också Funbeat.

Sedan lanseringen har paceUP! vuxit snabbt och har nu tusentals användare i Sverige. Det är främst möjligheten att skapa egna grupper och jämföra sig med andra som lockar och får användarna att vara aktiva.

paceUP! har också lanserat ett företagskoncept där anställda kan inspirera varandra att träna genom att tillsammans samla poäng i en gemensam företagsliga.

Allt detta kan du göra med paceUP!

  • Logga din träning – automatiskt med GPS eller manuellt på din telefon
  • Koppla upp din träninsklocka –och få dina pass automatiskt överförda till paceUP!*
  • Utvärdera din träning– alla dina pass samlas lättöverskådligt under din profil
  • Tävla mot andra – du placeras automatiskt i en liga där du får tävla mot andra på ’din’ nivå
  • Bjud in dina vänner– skicka enkelt en länk via SMS, e-mail eller Facebook, för att få med dina vänner i appen
  • Skapa egna grupper – bjud in dina vänner eller klubbkompisar till en egen utmaning i en sluten grupp där du själv väljer tidsperiod
  • Tävlingskalender– se en sammanställning av motionslopp, välj de som intresserar dig, och anmäl dig direkt i appen

*) Än så länge bara med Garmins produkter, men fler uppkopplingar är på väg

2018-11-17 17:57.


Kommentarer till blogginlägget


Funkar inte för mig! Appen säger "wrong username and/or password" trots att det är samma som funbeat. Testade att återställa lösenord då sa den att användaren inte finns.
2018-11-18Samma fel här
2018-11-18Samma
2018-11-19Testade appen och connectade med garmin men det står fel tid. Det är störande.
2018-11-19Hej!

Det visade sig att funktionen bara var påslagen i testmiljön.

Nu skall det dock fungera också i produktionsmiljön så pröva gärna igen.

Med vänlig hälsning,

Jonathan
2018-11-20Nu fungerar det att logga in! Hur fungerar synkningen med Funbeat, är det bara träning som registreras efter inloggning i PaceUP som synkas eller ska även historisk träning synkas?
2018-11-21Japp nu funkar det att logga in, men betyder det här att Funbeat tillslut går upp i PaceUp och därmed går i graven snart?
2018-11-21Kan inte ändra klockslaget på passen i appen Paceup som är synkade med garmin. Tex pass gång står det 5.54 men på garmin står det 7.30
2018-11-21Hej!

Även historiska pass kommer att synkas.

Ni behöver inte vara oroliga. FunBeats plattform och fantastisk träningsdagbok kommer att finnas kvar.

paceUP! är en gamifierad och motiverande app, men utan avancerad träningsdagbok.

Planen är att genom ’UP! International’ bygga världens bästa träningsplattform med något som passar alla! Där kommer både FunBeat och paceUP! att finnas med.

Med vänlig hälsning,

Jonathan
2018-11-24Jag trodde att passen jag registrerar i funbeat skulle synkas till paceUP. Det gör de inte för mig åtminstone.

Har jag missuppfattat hur det ska fungera?
2018-11-24Varför blir det fel tid på passen som är synkade med garmin? Tex att det står 8.30 på garmin sä blir det 7.30 på paceup!
2018-11-24Jag kunde logga in utan problem, men ser inte ett enda registrerat pass från Funbeat.
2018-11-26Jag har fått bekräftat från paceup att alla pass, nya och historiska, ska synkas från funbeat till paceup. De håller på att felsöka varför det inte fungerar för alla.
2018-12-02


Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.