Anna Karin D

Mamma Mia

Bio istället för träning ikväll. Eller - inte istället för träning, hade inte alls tänkt mig något i träningsväg idag. Kände igår när jag inte sprang min tänkta runda runt industriområdet utan istället genom Stadsparken och söderut, utmed ån genom stadsparken och åter, att det gjorde ont lite härovar. Stelt i rumpan och i vristen.
Då ska man vila. Annars går den gamla kroppen sönder. Min nära och kära vän sprang sönder sin fot häromdagen, och det är ingen fullträff så här i Lidingöloppstider. Mycket tröst och tyck-synd-om och utarbetande av en Plan B blev det.
Ibland är det svårt att låta bli att springa! Litegrann som en drog för mig faktiskt, jag blir en snällare och lugnare människa efter ett pass. Jag gillar det sköna välbehaget som infinner sig.

Annars ganska händelsefattig dag förutom att micron brann i köket på jobbet och det blev ett himla ståhej med tjutande brandlarm, dörrar som dunkade igen automatiskt och brandkåren som kom. Två bilar och en ambulans (?? Jag jobbar på ett sjukhus).

Micron skummig och obrukbar, annars ingen skada.

Nu bio!
2008-08-26 17:22.


Kommentarer till blogginlägget