Carina Ekring

Nån som sett min motivation?

Tänk att det ska vara så mycket lättare att tappa sina rutiner än att bygga upp dem. Jag har tappat både ork och energi för att knyta på mig skor och ta en runda, en runda som jag vet att jag egentligen mår så himla bra av.

Jag har gått på pass på gymmet och det har varit både svettigt och roligt, men att komma ut och jogga tycks snudd på omöjligt. I dag prioriterade jag att städa bilen (eh, dah!) och att paketera kläder till Team Snigel istället för att ta en liten fredagsrunda.

Jag har hamnat i en ond cirkel som behöver brytas. Jag joggar inte, är knappt utomhus alls, för att jag är så trött - och när jag inte är utomhus så blir jag trött...

Med 6 veckor kvar till Kullamannen måste jag nog försöka ta mig i kragen och nöta lite skor.

Åh, så jag önskar att jag hade nån som sparkade mig ut i spåret en sväng varje dag.

2018-09-28 20:35.


Kommentarer till blogginlägget


Börja med något litet? Eller något annorlunda? Slå vad med dig själv?
2018-09-29Jag funderar på att klura ut nån liten belöning... så det där med att slå vad är ju en bra idé :-)
2018-09-29Om du verkligen bestämt att du ska springa t ex 3 pass/vecka, så ska #3 vara gjort innan lördag kl 17. Då kan du ha chansen att få till ett bonuspass på söndagen, känns härligt!
2018-09-29Min fru väntar också på denne någon, men det lite farligt, för då ger man ansvaret för sig själv till någon annan :) Löp inte imorgon, varför gör du inte det idag, exakt klockan 14.00 :) Vad hindrar dig från det? Lycka till
2018-09-30