Anna Karin D

start

Jag har funderat några dagar på om jag ska skriva blogginlägg. Eller om jag inte ska det. Och om jag ska det, vilken dag är den rätta att starta? Och om vad, och för vem?

Tydligen är det rätt att starta idag! Vi får se om det blir fler..

Det är sista helgen på sommarsemester för i år. Det är lika sorgset som alltid. Det är som längst till nästa period av frihet nu...
Att sätta på sig ett par för trånga skor gör förb..ont till en början. Sen vänjer man sig. Känner bara vagt att något kunde vara skönare...
Så är det att börja jobba och inträda i vardagen.

Löpning ja. Sprang en tidig trettonkilometer i en blöt skog. Mötte ingen. Duggregn i sista uppförsbacken, men ljusare än i går då det bara vräkte ner, hela dagen.
Har en förkylning på upphällningen, borde väl väntat en dag, men kropp och själ ville.

Kände en lätt melankolisk doft av tidig höst.
2008-08-24 17:46.


Kommentarer till blogginlägget


Att blogga eller att inte blogga det är frågan...
Inte trodde jag att jag skulle blogga, men nu gör jag det varje dag. Jag skriver mest för min egen del, upplevelser, tankar, som jag kan gå tillbaks till och hämta inspiration ifrån när det kommer tyngre dagar. Blir någon annan inspirerad av dem, så är det bra, men då bör du nog inte skriva lika mycket som jag gör ibland, för då kan det bli jobbigt att läsa. Du har gjort en läsvärd början. Lycka till.
2008-08-24