linda bengtsson

Bjäre trail run 21/7 50 km på 6:06:00

Ja jag var sugen på mer efter misslyckandet i Spanien. 

Jag och Martin var nede i Skåne på semestern så vi tog bilen dit på morgonen hade med en softflaska och tyckte det skulle va mysigt de sa attde va kuperat men jag tänkte blaa. Det var 3 varv runt en bana som gick som i en åtta vi va kanske en 40 personer som startade Martin skulle köra ett varv, han har världens bästa tålamod den fina mannen=)=). Jag skulle starta först och vi gav oss iväg mycket uppför sist. Vackra mysiga grusvägar och stigar och ned i raviner och upp på kullar och jag var såå utråkad och hade de riktigt svårt o njuta... Det var ju hur tekniskt som helst blää och här skulle jag några rundor till. 

Fick se mig omsprungen av några killar dock damerna typ spurtade jag förbi i början återigen tävlingsmänniskan vaknar mer på dessa smålopp kanske det är så skillanden. Det skulle bli varmt och det fanns bara stor dunk med vätska som vi fick hälla i själva i flaska o muggar som tur var fanns däräven en trädgårdsslang man kunde fylla på då den tig ju slut den där dunken.

Första varvet check och lyckades se Martin innan han stack iväg och skulle springa 17 km. Åt kanelbullar och bars och drack sportdryck som Springtimeredaktören hällde upp och fick besked att den inte kommer och räcka. 

Satte av igen och nu lite jägarsugen=)=) det var folk på banan och passerade några stycken pratde mer första varvet med en kille. Banan var betygligt lättare nu jag kom inte ihåg att det var sååmycket grusväg somde fasktiskt var och inte alls tekniskt så mycket. Det gick lättare helt enkelt men varmt var det.

Kom in för varvning igen i den där branta backen fick komma ihåg att det var trådar lite här och där som vi skulle under och över ibland nästan som hinderbana. Funktionärerna vid varvningen var lite uppspelta och hade inte koll de ville hänga en finisher medalj på mej men jag sa jag har ju ett varv kvar. Martin var där de hade gått bra nu fick han vänta 2 h till på mej. Satte av nu var det folktomt o de va varmt ochlite segt men de gick bra ändå njöt när jag kom in i skogen och skönt för att nu hittade jag var några första varvet som sprang fel. Tog lite vattenoch duschade typ och kom ifatt eller ja varavde några löpare och kul att se nån och pratade lite sedan var det densista branta backenned och springa på den gamla banvallen med jätte osköna stenar och i MÅl. Det var kul blev 1  dam.

Båstad var helt knälfullt med vräkiga bilar så vi stack till några kompisar och njöt av grillat skönt o kunna känna den dära tröttheten efter lite längre pass.

2018-08-17 09:39.


Kommentarer till blogginlägget