linda bengtsson

Silverleden 30/5 64 km tid 7:36:11

Det hade varit länge sedan jag hade sprungit ett lopp inte sedan transylvanien så jag var sugen pch sprang somvanligt i veckan och tog det mer som en kul grej och bra värmeträning skulle det ju bli.

Känt av höger höft sådär av och till men det gick faktiskt ganska bra under loppet. Träffade lite vänner och Hasse som alltid brukar hänga där snabb Hasse=)=)=) lite osugen på tävlingsmomentet men helt ofriviligt tittar jag runt mej och  det finns en del tjejer och e del har stora ryggor med tom.

Jag hade en lite soft flask med skönt o inte ha för mycket med i västen . Martin var också med och han gick medveten med mej till de främsta i startgruppen=)=). Skottet gick och folk sprurtade som vanligt iväg=)=) detta mysiga lopp. Det började somsakt snabbt bli smalt och en lite äldre dam va ganska snabb och jag visste att det va några tjejer somstuckit iväg men jag vill ändå försöka ta mitt tempo. Det va inte så kuperat som folk säger tycker jag och tyckte de va kul i uppförsbackarna såklart och sen nästan alltid blev förbisprungen nedför....

Tog lite dricka och smågodis i kontrollerna och cola de va ganska varmt den dagen och dagen flöt på bra och kom tom fatt lite tjejer attans inga tävlingsnerver alltså saknar den tiden då jag inte täkte så mycket på placeringarna när kom det kommer de o försvinna.Jag vet att så känner jag absoult inte i Transylvanien eller i Innsbruck.

Jag fick se mig omsprtad i slutet av Björn och en annan kille som hållt sig ganska länga bakom mej men jag var helnöjd med dagen och kom 2 och njöt av en god hamburgare efter loppet

2018-08-16 18:00.


Kommentarer till blogginlägget