Caroline Hammaräng

Det är Vecka 2 som jag måste passa mig för

Det kan i och för sig slå till närsomhelst men den senaste tiden har det varit den vecka som är Vecka 2 i mitt styrkeupplägg. Som är innevarande vecka. Som jag har spenderat i sängen alternativt på soffan. Med undantag för toalettbesök (tur det). Och lite mat då och då. Har ätit av dietmaten men legat på underskott varje dag. Men jag har ju inte rört på mig så särdeles mycket iheller.

Nu har detta egentligen ingenting alls med Vecka 2 att göra; jag noterar det för att kunna komma ihåg det och åtminstone försöka vara mer förberedd till nästa gång. Hur jag ska förbereda mig vet jag inte än.

Förresten, vad brukar ni göra när ni har ätit frukost, om det inte är så att ni ska till jobb? Jag brukar gå och lägga mig på soffan. ”Ska bara vila en liten stund.” Ja, ni fattar.....

I alla fall. Idag har jag postat ett kort till min ena syster som fyller år på söndag. Och fixat matlådor. Kört en maskin tvätt. Typ det. Sen har jag skrivit listor för fredag, lördag och söndag. 6-7 saker per dag. Då är YinYoga, gym och fotbolls-VM inkluderat. Och två av sakerna ligger på både fredagen, lördagen och söndagen. Blev pigg och inspirerad när jag höll på med det. Det blir nästan alltid så. Sen när jag väl står inför dagen så funkar det inte alls.

Jobbar två timmar ikväll. Nästa vecka jobbar jag varje dag. 20 timmar på timanställningen och två tillfällen på det ideella sommarschemat. Tre av dagarna börjar jag halv två. Tre av dagarna öppnar jag, två av dagarna stänger jag. Varierade arbetstider med andra ord.

Denna hade jag som skrivbordsunderlägg under en tid på mitt gamla jobb. Den funkade inte som "boost" då. Kanske den kan göra det nu?

2018-07-12 15:56.


Kommentarer till blogginlägget


Underbar bild! Får jag låna den vid tillfälle?

Själv gillar jag egentligen oregelbundna arbetstider och det tog mig säkert ett år att vänja mig vid kontorstid efter att ha jobbat oregelbundet i 20 år.

Keep going! Kram! 💕
2018-07-12Låna på du. Själv har jag hämtat den från Miranda Kvists blogg.
2018-07-13