En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

Att utvecklas

Från vägra gym till att prova på till att ta hjälp av pt för att få ett träningsprogram för att sedan börja gå på pass till att sedan hitta ett annat program som körde lite halvt för att sedan bara BESTÄMMA SIG och gå in i det där jävla skivstångsrummet. Och nu är jag fast. Fast beslutsam att bli stark. Igår tog jag 45 kg i knäböj och jag ökade även i bänkpressen. ÄLSKAR att känna mig stark och se att jag också blir det!

Löpningen däremot. Det är svårt att springa när det är så varmt. Träningsvärken kan jag tänka bort, men värmen gör mig helt jävla matt. Trött och orkeslös. Behöver planera den också, antingen springa på morgonen eller kvällen. Definitivt INTE mitt på dan, det funkar inte. Men jag springer 2-3 gånger i veckan, ett intervallpass och ett längre pass! Ska anmäla mig till lidingöloppet igen och funderar fortfarande på tjejklassikern. 

Annars är jag inne på tredje veckan av fyra på sommarjobbet. HALLELUJA! Jobbar i helgen, ledig söndag, jobbar mån och tis, sen ledig och så gör jag fredag - söndag, sen är jag därifrån. Ska bli så himla skönt., så mycket som jag tycker behöver rättas till. Dock börjar jag i och för sig jobba på mitt andra sommarjobb på måndagen, men där jag mer ledig än vad jag jobbar, så jag tänker att det kommer bli lättare. Framförallt mer intressant. Det är ju liksom där jag vill vara sen också när jag klar. 

2018-07-11 11:50.


Kommentarer till blogginlägget


Vilket var ditt andra sommarjobb nu igen?
2018-07-11