Ryan "Rykno" Provencher

Min första riktig Swimrun dräkt

Som de flesta som känner mig vet jag är en 100% TYR simmare.  Jag älska mina TYR bassäng badbyxor, och de olika våtdräkt jag har från TYR.  Även alla mina utrustning kommer från TYR.

Men igår jag hämtade ut min första Swimrun våtdräkt från Coltings wetsuit, Swimrun Go.  Jag har ingen koppling till Jonas men känner att jag måste ger hans dräkt en bra recension. Jag kollade på alla modeller som jag kunna hitta online.  Jag frågade mina Swimrun vänner vilket modell de hade, vad som var bra och dålig med den, och om de kunna köpa ett nytt vilket skulle det vara.  En del nämnde Orca, Head, Zone3 och Sailfish. Synd tänkte jag att TYR inte satsa på Swimrun också.

Av de modell jag hittade var de som inte hade neopren över ben de mest intressant till mig. Ark, Heads Rough. då minska man riska för skavskade i själva dräkt då jag har stor lår.  Det var också viktig för mig att både arm och ben var inte för långt heller.  jag springa inte så snabbt, men vill inte bli långsammare pga dräkten.

Sen var det bra om det inte kostade allt för mycket då man vet inte om det klara 1 säsong, 2 eller 4. Så när jag tog hänsyn till allt, samt leveranstid bli det en från Coltings wetsuit.

Vilket skillnad det var att har en riktig swimrun dräkt jämförde med en vanlig sim våtdräkt med klippte arm och ben.

Vill du läsa mer om min första löppass kan du kolla på SwimRykno

2018-07-03 08:47.


Kommentarer till blogginlägget