En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

Midsommarspring i Bogesund

Det är faktiskt en aning skämmigt att köpa en stor flaska cola på midsommardagen. Så där så att jag egentligen vill förklara att vi inte alls är bakfulla, bara att vi liksom behöver cola till vår pizza. Och vi behöver vår pizza för att ladda för långpass på Bogesundslandet på söndagen.Träningen den senaste månaden har minst sagt varit halvdan. När jag kom hem från England hade jag visserligen tio dagar av skapligt spring i benen, men sen behövde jag vila så jag styrde mot Färöarna tillsammans med Mamma Lu och Syster Yster. Där kom jag visserligen ut på några morgonjoggar och en längre vandring men överlag fraktade jag mig mer med helikopter och båt än på nåt springfähigt sätt. Därefter har jag varvat allergi med förkylning och lidit av värmeslag. Träningen har blivit därefter, och jag har börjat längta efter den där härliga känslan att känna sig i form. Nästan glömt hur den känns.

Men man kommer liksom inte i form av att sitta hemma och försöka komma i sina byxor utan det är bättre att faktiskt nöta några mil här och där. Så när Farornas Konung föreslog att vi skulle förlägga helgens långpass i Bogesund var jag glatt på. Kände mig dock lite pirrig eftersom långpass tillsammans innebär att jag antingen måste pinna på eller också med jämna mellanrum snäsa att vi behöver sänka tempot.Det är inte kul att vara bromskloss så jag tog täten och tyckte att det var lika bra att pinna på medan jag fortfarande hade krafter kvar.

Fortsättning följer på: https://baddaren.wordpress.com/2018/06/24/midsomma...

2018-06-24 19:51.


Kommentarer till blogginlägget


Du skriver bra. Känns som man vore med, eller i alla fall skulle vilja springa där också. Långpass är långt borta för mig, men den där piggheten och löpglädjen har jag fått tillbaka (nystart efter åtta år).
2018-06-24Tack så mycket!
Härligt med nystart och att känna glädjen. Var rädd om den.
2018-06-24