Caroline Hammaräng

Möte / Midsommar / Annat

Mötetorsdags

UPPFÖLJNING / PLANERING / TREPARTSSAMTAL (Jag, handläggaren, rehabkoordinatorn.) Har fortfarande en timanställning som receptionist hos F&S Lund. Har varit på anställningsintervju 180612 (12 intervjuade) för en 50 % tjänst som receptionist. Avvaktar utfallet av detta. Handläggaren informerar chefen [på den arbetsplatsen] om att han är kontaktperson och att möjligheter finns att diskutera lönesubvention etc. Försöker samtidigt fullfölja distansstudier till kostrådgivare. Mål: Färdig 190225 men kommer att tenta av under hösten. Om jag får arbetet -planera för resterande 50 %. Om inte -planera för 100 %. Avvaktar också ev. samarbete med kommunens IPS.

Midsommar

Förra året firade jag med att städa och putsa fönster. Skulle kanske gjort det i år också. Ätardag. Beställde pizza från hungrig.se. Ytterligare en gång ringde budet och ville att jag skulle komma ut och hämta maten. Detta har hänt minst hälften av gångerna när jag beställt. Då kan man inte ha som en del av sitt varumärke att man levererar direkt till dörren. Har skrivit till dem varje gång det har hänt och de har bett om ursäkt och skrivit att de ska ta det vidare med buden, att det inte är acceptabelt etcetera.

Så. Pizza, pizzasallad, Corona, choklad- & cocoskaka (köpe), jordgubbar, kaffe, för mycket lösgodis, choklad.

Fotboll. Har hittills missat typ tre halvlekar av VM.

AlltAnnat............................

Det behöver inte alls ha något samband men sen jag gick ner till 75 mg Sertralin har jag börjat drömma så satans mycket igen. Starkt och konstigt, ibland mardrömmar. Av mardrömmarna minns jag ingenting, fattar ibland inte sammanhanget ens under drömmen, utan det är ”bara” den där otäcka skräckkänslan. Drömmer om gammalt vilket gör att jag fortsätter tänka väldigt mycket på gammalt. Även om jag inser det det meningslösa i att göra det. Reptilhjärnan håller tydligen inte med. Drömmarna handlar oftast om de som varit involverade i relationer med påföljande separationer. Jag vill ge igen. Barnsligt, destruktivt, allt vad man nu vill och kan kalla det så här långt efteråt. Oavsett, känslan finns kvar.

Har blivit blockad från två facebooksidor (nu skriver jag inte om något jag drömt). Jag har bara läst och tittat, inte kommenterat eller gillat eller skickat någon vänförfrågan. Då ska man tänka att vad bra, då slipper jag plåga mig själv mer, vad tacksam jag är mot dem för att de gör detta för mig. SÅ FAN HELLER. Fortsatt oönskad, avvisad, illa behandlad. Är det offerkofta så får det vara det, detta är min upplevelse.

Sedan en vecka tillbaka är jag tillbaka på ruta noll. Jag har fattat så mycket som att detta inte är något jag klarar ut själv och då ska man kanske inte gå och vara arg på folk för att dom inte kommer ihåg saker. Trots att det handlar om sådant som varit avgörande för tillvaron på flera olika plan. Hur kan man inte komma ihåg sånt??

Idag –tittar jag på fotboll. I nattlinne fram till klockan ett. Har totalt sju alarm på telefonen med fem minuters mellanrum mellan varje -en nygammal strategi. Jag stänger av vart och ett av dem och somnar om….Åt lite kvarg med FunLight för att kunna ta morgonmedicinen. Lunch tack vare att jag hade matlåda i frysen. Kompletterade med keso som var på väg att bli för gammal. Snart dags för andra halvlek, got to go...

2018-06-23 14:54.


Kommentarer till blogginlägget