En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

Det är alltid jobbigast i början.

Efter 5 år av skador och operationer fick jag ett infall att testa och se om höft och häl håller och i tisdags gav jag mig ut på ett teknikpass som hölls av min kollega. Trodde ärligt talat att jag skulle avlida innan jag var klar.

I onsdags kunde jag knappt gå! Men jag cyklade till och från jobbet som vanligt och sedan iväg till XXL och köpte nya springskor och sedan in på Kappahl för att köpa träningsbyxor - tänk er att det inte fanns ett enda par träningsbyxor i storlek XL vare sig på XXL, Stadium eller Intersport!

I och med helgdag och klämdag blev det en långledighet tors-sön. I torsdags smet jag iväg ner till rundan jag brukade springa för att se om jag verkligen orkade ta mig runt - och jag slutade på 8.3 km och detta för någon med 30 kg övervikt och inte en minut löpning på 5 år! 

Att jag hade ont i benen fredag ska vi inte snacka om men sonen behövde sin viktiga medicin och den fanns inte här.. så upp på cykeln och in till stan vilket ledde till en cykelrunda på 2.5 mil.

I morse ville jag mäta sträckan jag brukar springa. Det är en sträcka ut till rundan och sedan kan man springa runt ett spår för att sedan ta sträckan tillbaka och jag ville veta hur långa dessa delsträckor var.

Runt spåret såg jag en kvinna som gick barfota. Ena sekunden sprang jag om henne och nästa var hon framför mig för hon tog en genväg lite här och var. Det visade sig senare att hon tänkt testa barfortalöpning men det var svårt att springa på gruset med alla kottar och barr.

Hon stod och väntade på mig vid mållinjen. Fick ett kommentarer om att det var starkt jobbat och att jag gjort ett fantastiskt jobb. Det värmde mer än kommentaren jag fick i löpspåret i tisdags då jag blev kallad för "Pokemon-klot" av en man som var ute och gick med sin hund.

2018-05-12 11:26.


Kommentarer till blogginlägget


Så himla tråkigt med människor som han som du träffade på i spåret!! Man undrar hur han är funtad i skallen när han kan säga så till dig..
Men vad hjärnbefriande idioter säger får man helt enkelt se för vad det är, elakt skitsnack! Det visar hur dumt man kan uppföra sig när man inte har tillräckligt med vett i skallen!!
Heja dig och var rädd om dig så du inte tar i för hårt så här i början!!2018-05-12Män med hundar kan vara de elakaste som går på denna jord.
2018-06-04Förstår inte din kommentar Mikael..vad menar du?

Om du tycker att det är överdrivet att reagera på elaka kommentarer så får man sätta i det i förhållande till situationen och personen som får ta emot dem. Förstår inte hur man kan säga så till någon man inte vet något om! Mannen i fråga kastade ut sig något som han inte alls vet hur det landar. En sådan kommentar skulle kunna vara helt förödande för någon som kämpar med sig själv, någon som är sårbar..

Men jag kanske missförstår dig Mikael?
2018-06-05Hej,

självklart ska man reagera på elakheter! Sura gubbar med hundar är väl en sådan grupp personer "man" kan tänka sig tänka eller till och med säga sådant. Elakhet måste motarbetas.
2018-06-11Ok!
Ja jag förstår inte vad man som person vinner på att säga nedsättande kommentarer till sina medmänniskor. Jag blir liksom ilsk som ett bi när sådant händer...märks det:)
2018-06-12Vad roligt att få positiv feedback så där! Beträffande människor som säger elakheter rätt ut till okända (elelr folk de känner), så säger jag som en vän brukade säga: "Det är självmarkerande",
2018-06-13