Solveig Juhlin

Funbeat lever!

Jaa! Funbeat lever vidare! :-D

Jag slutade registrera pass här i slutet av april, men nu när det blivit klart att Funbeat trots allt inte ska försvinna så har jag importerat de senaste två veckornas träning från Garmin Connect till träningsdagboken här på Funbeat så nu är träningsdagboken uppdaterad och aktuell igen!

Skapade två konton på Strava och Jogg också men iom att Funbeat ska finnas kvar så kommer jag troligtvis inte använda de sidorna. Så om någon hittar mig där så är det ingen vits att ni skickar någon vänförfrågan för jag kommer nog nästan aldrig logga in där. Har försökt ta bort båda kontona men har inte hittat var man gör det än (!) så därför finns jag ofrivilligt kvar på båda ställena tills jag hittar vars man gör det.

2018-05-11 22:33.


Kommentarer till blogginlägget


Jag flyttade också till jogg.se en stund (10 dagar, hade ett gammalt konto där) men kom tillbaka till Funbeat igen. Du kan ta bort konto på jogg.se genom att mejla supporten via supportsidan på http://www.jogg.se/Misc/Kontakt.aspx Du får svar inom ett dygn.
2018-05-12Ok, tack för informationen, jag började tro att det var jag som blivit blind när jag inte hittade någon Radera Konto-knapp någonstans!
2018-05-13