Mikael Persson

Försöker och försöker...

...att få till träningspass då och då. Idag var jag med på provlöpning av banorna inför Gävle OK:s tävlingar på Norrlandet i helgen. Tog H 21-banan på medeldistansen och ni får något att bita i i den steniga terrängen. Banan var väl inte så jättesvår men sten och åter sten gör att det blir svårt att springa och hålla koll på kartan samtidigt.

Även denna gång blev det blodvite. På höger arm denna gång. Sist var det ett jack i handleden som blödde ymnigt. Även utsidan av knät fick sig en smäll och är nu svullen. Stapplar och ramlar i skogen. Orkar inte lyfta benen ordentligt och tiden 56 minuter på 4,8 km är...ja jag vet inte vad jag ska säga.

Cyklade med sambon dit men det fanns ingen vägvisning så det blev ett lå¨ngt cykelpass innan vi lyckades hitta någon som också höll på att leta. Hur svårt kan det vara att sätta ut en skärm vid vägen? Det är konstigt att orienterare alltid ska leka hemliga klubben när de arrangerar något. Vill man inte visa upp sin sport??

Hem körde jag på i bra tempo på cykeln så det blev 10 km på 28 minuter. Helt slut när jag kom hem men nu har jag repat mig.

2018-05-07 21:48.


Kommentarer till blogginlägget