Rickard Dahlgren

#132: Varje slut har en ny början

Om några dagar läggs Funbeat ner och det är med mycket vemod som jag skriver mitt sista blogginlägg på träningssajten. Det har varit en underbar resa från mitt första år på sajten att kunna dela med mig av min träning och mina reflektioner till andra träningstokiga. Ibland har jag kollat runt på Funbeat i evigheter och läst blogginlägg en efter en. Funbeat har aldrig legat på mig som ”Nu, Rickard, måste du ut och träna” utan jag har själv kunnat bestämma över mitt liv. Jag har träffat många människor via kommentarer och inlägg som har förgyllt min tid på sajten.

Så vad händer nu?

Jag gissar att många Funbeat-medlemmar går över till Jogg.se och det kommer jag också göra. Däremot kommer jag inte blogga på Jogg. Jag har skapat ett samarbete med Freefoot som inkluderar att jag skriver i deras blogg: Freefootyourself . Vilken ära! Där kommer jag fortsätta skriva om tåfrihet, skounderlag och personliga reflektioner av min löparresa. Hoppas ni vill fortsätta läsa det jag skriver. Om några dagar kommer jag ha uppdaterat bloggen så att även mina inlägg finns med, alltså tidigare inlägg från #100, till idag.

Varje slut har en ny början. Min första personliga träningsresa har jag Funbeat att tacka för. Nu väntar en ny början med utmaningar, mål och reflektioner. Ses på Jogg och Freefootyourself.

2018-04-25 11:13.


Kommentarer till blogginlägget


Men när kommer exportverktyget för att föra över allt sparat till Jogg.se ?
2018-04-25Det har varit väldigt tyst på slutet om en eventuell fortsättning och ett exportverktyg.
2018-04-26Ja mycket märkligt bara de inte bara stänger ner innan man hinner tanka över !
2018-04-26Eller väntar du också på exportverktyget....?
2018-04-26Har då exporterat tidigare års träning till excel. Bloggarna har jag kvar, suck.
2018-04-26Kanske lite överarbete men jag gick igenom varje inlägg för sig och markerade för att sedan flytta över i ett word-dokument. Därefter sparade jag som .pdf samt .doc och kan enkelt flytta över till ny blogg är jag önskar.
2018-04-27100 inlägg?! Starkt jobbat!! 🙂
2018-04-27Hihi tack :D
2018-04-27