Caroline Hammaräng

Vilken soppa

För mycket som snurrar i mig just nu. Dödsångest. Känns som att människor dör till höger och vänster. Chocken som inte lagt sig och samtidigt den bubblande glädjen över SM-guldet. Mina föräldrar på resande fot. Spåren av vårdepressionen. Ovisshet. Möte på Arbetsförmedlingen. IPS. Studier som jag inte klarar att fokusera på.

Till denna soppa adderar jag nästa vecka ytterligare en kock. Nämligen just Soppan (dålig övergång…). Har haft detta dokument i datorn i säkert sju år och nu vill jag testa. Hämtade det från Caroline Olsson aka FitnessLine på den tiden som hon hade en egen hemsida och blogg. Detta är inget som vare sig hon eller jag rekommenderar till alla och envar, men en kund till henne hade använt ”kuren” med gott resultat och det var därför som hon publicerade den. Med gott resultat avses i detta sammanhang att kunden ifråga blev piggare, fick mindre sötsug och gick ner en del i vikt.

Nu är inte jag ute efter någon viktnedgång även om så kanske kommer att bli fallet. Jag känner bara för att testa. Hur det känns med något jag aldrig provat förut. Jag kommer att äta mig mätt men äta enligt ”kuren”.

Grunden i kommande veckas kost är en soppa gjord på:

Krossade eller passerade tomater

Purjolök

Kycklingfiléer

Äggnudlar

Stångselleri

Gröna bönor

Gröna paprikor

Morötter

Vitlök

Salt

Peppar

Persilja

Av soppan äter man hur mycket man vill hur ofta man vill och sedan äter man olika saker de olika dagarna under en vecka.

Trots att kuren tillåter både kaffe och svart te sägs den rena kroppen på toxiner samt ”ge en bättre hälsa”.

Mitt fusk blir mjölken i kaffet. Vill inte vara utan kaffe och klarar inte av svart kaffe.

Resten av denna kväll blir det storkok av soppa, mer hockey samt MästarnasMästare och Robinson.

2018-04-22 19:06.


Kommentarer till blogginlägget


Låter som en supergod soppa! Mums!
2018-04-27