En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

Den sista sången

"Du har ett nytt resultat från anatomi och fysiologi 2 - salstentamen 2". Jag flyger upp ur sängen. Beskedet från omtentan har kommit och jag darrar när jag ska klicka mig in. Det hade ju känts sådär, efter den omtentan. Jag var så arg inför den tentan, hade varit fyra poäng ifrån godkänt, och upplevde att kursmålen inte stämde överens med vad vi fick på tentan. Men, jag klagade aldrig. Jag läste, visserligen arg och förbannad, men jag läste. Fastän vi hade massa annat i skolan plus VFU, så läste jag. Kanske inte mycket varje dag, men lite. Två timmar här och där. Uppenbarligen hjälpte det. 

FÖR JAG BLEV GODKÄND. 35 rätt av 48 möjliga är något jag gärna skryter om, men jag skryter nog ännu mer om att jag nu är klar med hela min första termin på ssk-programmet. Herregud vad fort det gått och vad mycket jag lärt mig. 

Så, jag gjorde segerdans in på helgen. Sen såg jag att Funbeat ska lägga ned och så blev man lite ledsen. Vart ska jag nu ta vägen? Jag, som skrivit här sedan jag var 20 år, och delat med mig av alla tankar och känslor kring A L L T? Lärt känna fantastiska fina människor (tack Caroline!) och fått inspiration och tips. Jag vet inte, men det blir kanske en övergång till jogg.se. Nånstans måste jag vara, så att jag kan fortsätta regga min träning, skriva mina blogginlägg, få inspiration och idéer.

Men, funbeat! Tack för allt. Ett nöje har det varit. Och en ventilation för allt. Det kommer allt bli lite tomt utan er. 

2018-03-24 11:28.


Kommentarer till blogginlägget


Hoppas vi kan hålla kontakten ändå <3
2018-03-24Och grattis till den jävla omtentan ;-D
2018-03-24