Marie-Louise Karlander

Funbeat försvinner ... men mina funbeatvänner då?

Jag har känt det på mig, det går inte missa att sidan inte uppdateras. Det kommer inga utmaningar etc. Jag var så fundersam att jag kollade bolagets nyckeltal förra veckan. Hade dock inte väntat nedläggning. Så nu måste jag lära mig Strava som alla berömmer så mycket.

Kommer sakna funbeat, men mest kommer jag sakna vänner jag bor långt ifrån som det varit enkelt hålla kontakt med via funbeat. 

Några är jag verkligen rädd förlora, även om det går lång tid mellan mejl, kommentarer, frågor etc. Facebook, instagram är så otroligt stort ..,

Tack funbeat. Undrar om hälsan kommer försämras i Sverige? Det har varit ett bra verktyg för inre och yttre motivation.

2018-03-23 22:19.


Kommentarer till blogginlägget


Jag har bestämt mig att göra ett försök till en ny sajt, som jag hoppas kan komma i närheten av Funbeat och förhoppningsvis tillföra något nytt så småningom. Välkomna över till http://omnibeat.se/ - jag hoppas att ha grundläggande funktioner på plats när Funbeat stänger ned.

Jag har all respekt för det gedigna arbete teamet bakom Funbeat lagt ner under alla år, och hoppas de inte kommer att tycka illa om jag försöker återskapa funktionaliteten på en ny site.
2018-03-25Någon som vet när funbeat stänger ner?
2018-04-01Finns det något hopp om fortsättning?
2018-04-01Är det någon som har något bra tips om hur man sparar ned alla data? Är det bara att göra rapporter eller. Men så väldigt mycket data... funkar det?
2018-04-05