Olof Oskarsson

Februari

Har glömt att uppdatera min blogg här under Februari. Blev sjuk i slutet av Januari och missade träning och uppdateringar men nästan hela februari har jag varit igång igen! Nu när snön ligger packad så är det inte lika roligt att löpa utomhus, har hållit mig inomhus den senaste tiden. Tråkigt då jag gillar att se naturen och intressanta saker som kan hända under en längre löpning.

Var på besök i Stockholm under en vecka så det blev ingen träning där men så får det bli ibland! Besöket var inte bara lycka och nöje, började veckan med en skarp smärta i ryggraden. Har aldrig haft något problem sen tidigare så jag kontaktade en kiropraktor i Stockholm och bokade tid direkt. När jag kom dit så sa han att jag hade jobbat ryggen för hårt och skulle ta det lite lugnare. Så nu får jag kolla över träningsschemat och se vad man borde ändra på. Sa att jag brukade köra en maskin för ryggen men då fick jag till svar att jag borde köra marklyft istället för att träna hela kroppen. Ska nog prova att inkludera det i mitt schema och se vilken förändring det ger, brukar annars känna mig bekväm i maskinerna på gymmet :) 

Annars har det varit som vanligt, tränar just nu mån-tor styrka och resten av veckan kondition. Måste förbättra konditionen innan jag ger mig in på några större ändringar i styrkepassen. Har börjat följa allt mer personer här på Funbeat som skriver om sina resor i träningen, kul att det är så många som väljer att dela med sig av sin vardag. Tar en hel del tips från alla håll och kanter! 

2018-02-27 10:23.


Kommentarer till blogginlägget

Arkiv