Caroline Hammaräng

Skadeläge (I) / Läkarbesök / Scheman

2017 lyckades jag komma upp i fem skadelägesrapporter, får se hur många jag kan åstadkomma detta år. Axeln känns inte jättemycket bättre; skadan kanske är större/värre än vad jag trodde från början. Ibland kan det kännas skapligt och sedan gör jag något –skakar en matta eller ett täcke, råkar ligga på axeln på natten eller något liknande-och så känns det återigen som om ledhuvudet hänger på plats i några få trådar. Kommer liksom inte framåt. Har kinesiotejpat axeln, det hjälper åtminstone mot instabilitetskänslan. Ska prova att lägga om rehabträningen. 

Min tanke att jag vid det här laget skulle vara igång med fyradagarssplit och kostupplägg. Allt är förberett och klart och ligger och väntar på mig…..

Läkarbesök på PÖT den 19:e januari. Det var inte min PAL, men läkaren jag träffade var också mycket bra. Hon lyssnade på mig och frågade flera gånger vad jag tänkte/tyckte/kände om det hon sa. Vi bestämde att jag skulle öka Sertralindosen ytterligare och prova Melatonin på kvällarna. Hämtade ut Melatonin och Brintellix i tisdags. 1 157 kronor och 63 öre. Men på sätt och vis var det värt det för Melatoninet har funkat skitbra.

Har börjat med detaljerade dagsscheman, planerade timme för timme. Det fungerar långt ifrån varje dag men de dagar som det gör det blir det lättare för mig. Planerad vila, inga tveksamheter. Fortfarande ångest och jobbiga tankar men den/de är något mer avledbar(a) även om det kan ta flera timmar innan den/de lättar. 

Längtar till fredag…..

2018-02-05 18:25.


Kommentarer till blogginlägget


Vad händer på fredag? Kram!
2018-02-05OS!!!!!
2018-02-05Aha. :)
2018-02-06