Anna Karin D

Det är helt ok

.....med mig.

I morgon skulle jag alltså gått på min tredje kbt-session hos Previas beteendevetare, och jag skulle då ha klurat på vad som kan tänkas ge livet mer mening. Nu blev det inte av och livets mening kommer inte att diskuteras just i morgon, utan istället ska jag packa varma kläder och underställ och vantar.

Samt ett par skidor! 

På lördag morgon drar vi norröver mot något som vi hoppas kan kallas vinter. Det som råder här i Skåne kan inte kallas vinter, det kallas misär. Vädermässig misär alltså, gråare, blåsigare, regnigare och fulare tillstånd går inte att uppbringa. 

Men vet ni, det är inte illa med mig. Jag mår faktiskt inte dåligt. Jag har det bra. Helt ok. Jag klarar mig fint utan samtal, jag ger dem åt någon annan. Jag kommer inte att ta strid. 

Jag springer mina långpass och tänker bra under tiden. Det funkar för mig. 

Att jobba halvtid under en längre tid har gjort mig gott. Detta klarar jag av, jag har varvat ner och kommit på rätt köl. Jag gillar att finnas i ett sammanhang. Fyra timmar känns väldigt lagom på just mitt jobb, det är fortfarande en väldigt krävande arbetsplats, mentalt krävande. Jag vet ju att jag måste gå upp i tid.....sen. Men det tänker jag inte på nu. 

Även beträffande min löpning känns det lugnt och fint. Jag har bara mig själv nu. Behöver inte prestera. Spännande!

Så....det är inte synd om mig, inte det minsta! Livets mening? Äh. Den finns väl, eller kanske inte. Men whatever, ha kul medan jag finns kvar här tänker jag.

2018-02-01 18:14.


Kommentarer till blogginlägget


Du behöver inte vara rädd för att det inte kan kallas vinter. Det är metervis med snö och mer kommer det hela tiden.
2018-02-01Härligt Anna Karin! <3

Livets mening? Finns det någon mening med livet? Jag vet inte och jag funderar aldrig på det och ännu mindre bryr jag mig.. En sak vet jag dock; vi ska alla dö en dag. Alla andra dagar ska vi leva. :)
2018-02-01Jag har aldrig stått på ett par skidor så vad säger man..ha det så mysigt, roligt och jag håller tummarna för bra skidväder...äh, ja något sådant kanske:)
2018-02-01Eva - bra! Vi är svältfödda på snö och övergödda på regn!
Sylvia - ja men just så. Här och nu.
Maria - jag är verkligen ingen stjärna på skidor jag heller. Jag harvar runt i lustempo, men njuter av miljön. Och snön!
2018-02-01Vad glad jag blir när jag läser detta! Önskar er en riktigt skön skidresa.
Kramar
2018-02-01Du har säkert sett att i Sälen är det största snömängden sedan 1960-talet någon gång. I övrigt (hittills) mest snö sedan 1980. Vi som bor norr om kontinenten börjar känna oss ganska nöjda nu.
2018-02-01(men det är vackert, det är det)
2018-02-01Underbart att få uppleva snö och få möjlighet att prova på skidåkning! Jag får fortsätta hitta njutningen i vår årstid! Kan ju alltid ta en semla-;) och se på OS...när det börjar! Kör försiktigt!
2018-02-01Hoppas du får en jättefin skidresa. :-)
2018-02-01Finns det en mening eller skapar vi den?
2018-03-24