En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

Kiropraktik för första gången

Testade för ett par dagar sedan på kiropraktik, vilket är en hälsoform jag länge velat pröva. Det var en unik upplevelse med lite extra spänning när man hörde lederna knäckas. Jag har länge haft problem med att vara något sne i höften vilket övergått till ryggen. Både då jag sitter mycket still på jobbet sedan att jag aldrig brytt mig speciellt mycket och tänkt att det inte varit en stor grej. Eftersom jag styrketränar relativt mycket har marklyft och knäböj blivit obekvämt och börjat göra ont på senare tiden. Därför tog jag mig tiden att testa på kiropraktik efter jag hört så mycket positivt från en kompis. 

Jag testade Kiropraktor Stockholm som ägs av två riktigt schyssta killar i centrala Stockholm. Dem var mycket duktiga och förklarade allt innan dem gjorde någonting och frågade ifall jag hade gjort det tidigare och liknande. 

Efter kändes det riktigt skönt och jag kände mig lite som en ny människa i kroppen. Har inte vågat testa på att träna riktigt än men ska snart igång med det och se om det känns annorlunda i dem tunga lyften. Stor rekommendation om ni aldrig testat på det.

2018-01-16 09:31.


Kommentarer till blogginlägget