En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

Ur ur bubblan - Dag 1

Att våga vara nybörjare. 

Jag lyckades knipa en plats till spinning. Igår var jag jättenöjd, imorse var jag dödsnervös.

Helvete vad nervös jag är sa jag till min bättre hälft. Varför har jag anmält mig för? Varför skaffade jag gymkort för? Tänk om det skiter sig? Tänk om jag gör bort mig? Tänk om cykeln krånglar? Tänk om...

AMANDA! TÄNK OM DET BLIR JÄTTEBRA!

Och det blev det. Jättebra alltså. Jag är trött nu efteråt men OJ SÅ KUL DET VAR. Svettigt men kul. Lär inte kunna gå imorgon men det är ju värt det. Faktiskt. Man hinner tänka mååååånga tankar innan man är där, men sen när jag väl var där föll sig allting samman. Kanske för att jag liksom sa: "Hej, jag är nybörjare, kan du hjälpa mig?" Och så hjälpte folk en. Instruktören också, för den delen. Förut har jag liksom inte vågat be om hjälp för jag har tänkt vad folk kommer undra. Men folk bryr sig inte, det är precis som jag, där för sin egen skull.

Sedan tror jag också att jag har ett annat mål den här gången. Andra krav. Att jag vill förbättra mina tider i löpningen, jag vill bli starkare. Men jag vill också gymma, gå på pass för MIN EGEN SKULL. För att det är kul och för att jag älskar att svettas. 

Jag är dessutom helt utlämnad åt mig själv, har ingen kompis som skaffat här och det gör att jag måste utmana mig själv ännu mera. Men jag tror också att jag blivit mer säker i mig själv, även om jag kan vara osäker också. Men det är man ju alltid inför nya saker. Skillnaden nu mot då är att jag bara gör det. Tänker inte, bara trycker gasen i botten och kör. Körde på den här gången - gick på spinning-pass fastän hjärtat slår trehundra slag av nervositet - men jag gasade på och kom i mål. Jag gjorde det faktiskt. Helt och hållet själv. Jag vågade kasta mig ut och jag vågade vara nybörjare, och det tänker jag fortsätta göra. Kasta ut den här nybörjaren. 

Jag tror det kan bli bra det här. 

2017-12-29 13:17.


Kommentarer till blogginlägget


Det tror jag också.
2017-12-29