Anna Karin D

Precis vad jag behöver

Häromdagen köpte jag ett par varma vintertights med reflexer på underbenen. Och på andra ställen också, mycket reflexer är det!

Det var på rea naturligtvis, det är rea överallt. Ett riktigt fynd, halva priset nästan. 

Det händer inte ofta att jag handlar på rea. Jag blir motsträvig när omgivningen så uppenbart tjatar på mig att jag ska köpa saker. Det händer i och för sig inte ofta att jag handlar kläder överhuvudtaget, men det händer å andra sidan alltför ofta att jag handlar skor. 

Löparskor. 

Men nu hände det alltså, rean infiltrerade mig i en svag stund och plötsligt kände jag att ett par varma vintertights med reflexer var precis vad jag behöver, en lucka i min löpargarderob fylldes nu äntligen. Vilken lycklig slump! Ett väldigt fördelaktigt pris, dessutom! Jippi. Lite väl tighta kanske, men än sen, de är töjbara och lite kompression är väl alltid nyttigt för återhämtning och prestation. 

Tänkte jag och slog till och kände mig glad och normal. 

Så nu jäklar! 

Det är ju bara det förstås att det är sådär en åtta plus ute. Sommartights är nästan lite varmt. Och så är det ju det här att jag så gott som alltid  väljer bort det hemska otäcka mörkret därute till fördel för korta bandpass inne på ljusa varma trafiklösa gymmet. 

Fynd? Eller.....? Har jag lurat mig själv?

2017-12-29 11:04.


Kommentarer till blogginlägget


De blir bra när du åker norrut, passar även till skidåkning!
2017-12-29Självklart ett fynd!
Börja med dom när du kör funktionell träning, gången till och från Satte. :-)

2017-12-29Perfekt! :) Du kommer att lysa som polstjärnan! Tänk bara på att springa sist om det är pannlampelöpning i skogen. #bländad
2017-12-29Eva: ja! Men reflexerna??
Ola: så jag ska ut i mörka skogen? Och springa sist? Brrr....
Per: idag hade de behövts!
2017-12-29Jag tänkte enbart på det varma. Reflexerna får du bortse från där de inte behövs!
2017-12-29