En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

Ord jag tydligen använder

Okej, jag vet att jag ibland använder konstiga och ovanliga ord (iaf enligt min son), men jag blir ändå förvånad när jag ser vad telefonen föreslår. Alltså, vad messar jag egentligen till folk jag känner?

Alldeles nyss fick jag förslag på "sologrisning". Fast det är ju förstås rätt uppenbart vad det betyder, alltså att man tänkt vara med på gristisdagen, men ombestämmer sig och kör 3 x 3,7 km själv på hemmaplan i stället. Då kör man så klart en sologrisning. Men var jag tvungen att kommunicera det till omvärlden?

2017-12-04 19:34.


Kommentarer till blogginlägget


"Sologrisning!" Annars nåt för jordbrukare, tänker jag...
En rolig övningen är att skriva ner den mening som rättstavningsprogrammet föreslår. Testa! Senast jag gjorde den blev förslaget det något surrealistiska: "Jag är på resa i tiden, så det är typ lite att ta med sig."
2017-12-04Haja, underbar läsning!
2017-12-04Jag har katalogen och uppdatera information är helt orimligt. Så blev min mening. :-) Din var betydligt intressantare, Eva.
2017-12-04Tack, gun. :-)
2017-12-04När jag började i mitten blev det "Ja, det är ju classified information eg." Julklappstider?
2017-12-05Nu har jag nog inte en lika avancerad telefon som somliga andra har, för min kommer inte med några förslag på meningar, såvitt jag har sett. Bara ord, och det kan ju vara bra. En klassiker är när man vill avsluta med "Puss!" och skickar iväg "Piss!"

Sologrisning var ju ett... grymt (!)... härligt ord! Jag försökte fundera ut ifall jag har kommit på några egna bra... Kvastskaftsmobilitet är i alla fall ett som jag gillar... :)
2017-12-14Kvastskaftsmobilitet är ett underbart ord! Möjligen lite svårt att säga snabbt. :-)
2017-12-27