En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

En början..

En gång för länge sedan, ja någon gång på den sena stenåldern, då jag var 17-18 år blev jag medtvingad till Friskis&Svettis dåvarande lokal här i Trollhättan och till mitt allra första gympapass. Jag ville verkligen inte gå men kompisen bönade och bad så tillslut fick jag helt enkelt ge med mig. Nervösa och fnittriga stod vi där tillslut bland en massa tanter av olika de slag och någon enstaka senig liten gubbe var det väl också. Mycket mer än så kommer jag faktiskt inte ihåg från den där gången men helt såld blev jag och ville gå dit igen. Det slutade naturligtvis med ett medlemskap och nu var det istället jag som fick tjata på kompisen att hänga med och träna.

        

Jag har genom åren som gått följt med från den lilla gympasalen i källaren till en större och vidare till deras egna lokaler i närheten där jag nu bor. Under alla dessa år har jag gått från ungdom till vuxen, jag har gått från otränad till vältränad. Det var på friskis&svettis gympagolv och i deras gym som jag slet och svettades bort 40 kg en gång i tiden. 

Trots några år av frånvaro då barn och annat upptog min tid har jag alltid varit friskis trogen. Jag har gympat där, jag har gymmat där, jag har sprungit där och kört brädpass, cirkelgym och dansat där och nu har jag också blivit värd där.

                         

Jag har alltid velat men aldrig vågat. 

Men så för några månader sedan såg jag att de sökte värdar till bland annat deras multihall och då bestämde mig för att  kontakta dem. Jag mår ju inte bra än så jag var mest orolig över om jag skulle klara av det, om ens kunna ta steget till att bli en.

Efter många turer hit och dit, där jag blev helt snurrig och stressad så fort jag tänkte på det och nästan skickade ett "Tack för erbjudandet men det kommer inte gå" så gjorde jag tvärtom jag tackade ja istället. 

Så nu varje Söndagsmorgon tar jag på mig min fina friskiströja och byxor och traskar bort till deras lokaler och fixar i ordning och ser efter gymmet i två timmar. Jag klarar av det för det finns ingen press eller stress, plus att det är mindre med folk som tränar vid den tiden och det passar mig alldeles perfekt.

Musik i mina lurar (från serien/filmen "Human" som jag varmt rekommenderar)

https://youtu.be/oewbC5KgKrc

2018-01-07 12:57.


Kommentarer till blogginlägget


Härligt. :-)
2018-01-07Viljestarkt!
2018-01-07Helt klart starkt. :-)
2018-01-07Så härligt att höra! Viktigast är att du trivs och mår bra😊💪👏👍
2018-01-08Bra! Läsning jag blev glad av. 😌
2018-01-29