Eleonore Hammare

Dags att höja nivån med några peppande mål för årets sista månader

Jag tränar regelbundet och ganska mycket. Jag varierar träningen och gillar att ha en avslappnad inställning till prestationerna. Men jag taggas av utmaningar och nu är jag i läget att peppa mig själv och toppa årets sista veckor med några inspirerande, energigivande och utmanande mål.

Så, jag har utgått från vad jag gillar, vad jag vill uppnå, hur jag vill känna när jag är klar och om målet är realistiskt men ändå kräver en viss insats för att lyckas.

Jag har landat i följande mål: att köra två träningspass om dagen, att nå en viss vikt och att njuta av julens smaker i vardagen för att jag älskar julen. Att njuta av julsmaker i vardagen kan låta som ett knäppt mål men det vore trist (för mig i alla fall) att bara vänta på ett eller två julbord för att frossa i dessa smaker så jag blandar in saffran i kvargen och pepparkakskryddor i havregrynsgröten och i fruktsalladen och gör andra små inslag av julsmaker i mina dagliga matvanor. Riktigt trevligt för oss julfetischister som lever ganska nyttigt i vardagen och ändå vill få med mycket smak.

Jag kommer att följa upp detta genom regelbundna blogginlägg. Syftet med det är att bjuda på mina erfarenheter under dessa veckor och kanske inspirera någon på vägen.

Och hur och när sker det här då? Jag har kört i gång idag och avslutar den 22 december. Söndagen startade med en joggingrunda runt Årstaviken i Stockholm, helskönt så här på hösten. Och efter det fortsatte jag direkt till Nordic Wellness, körde lite rygg och axlar i gymmet innan jag deltog i ett gruppass med fokus på cirkelträning. Bra start på denna utmaning: blandat kondition och styrka och jag känner mig stark och fylld av energi. Träningsglädje i kubik denna söndag!

2017-11-12 13:08.


Kommentarer till blogginlägget